Mama Luizei Melencu, după recoltarea de probe: „Am fost obligată. Un comisar m-a amenințat”

Publicat: 30 sept. 2019, 14:24 Autor: D. C. Life
Mama Luizei Melencu, după recoltarea de probe: Am fost obligată. Un comisar m-a amenințat

Monica Melencu a declarat, luni, că a fost obligată și amenințată de un comisar de poliție să dea probele biologice și cele de ADN la Institutul de Criminalistică.

Mama Luizei Melencu, după recoltarea de probe. Aceasta a precizat că a vrut să se răzgândească, dar apoi a fost obligată să dea respectivele eșantioane.

„Am fost umiliți. Am fost umiliți. Nu sunt de acord cu ce se întâmplă aici, nu am fost de acord. Mi s-au spus niște reguli, când acest domn nu l-a lăsat pe acel domn care trebuia să ne ia testele să ne explice despre ce este vorba, pur și simplu, s-a înfuriat și a zis că mă ia cu forța. Am fost obligată, pur și simplu obligată.

Mama Luizei Melencu, după recoltarea de probe

Mama Luizei a fost supusa la detectorul de minciuni

Am fost umiliți. Am fost forțată, pur și simplu, m-am răzgândit, nu am mai vrut să dau acest test. Nu-mi plac regulile care s-au pus aici, nu l-a lăsat să ne explice despre ce e vorba , acel comisar a luat foc și pur și simplu m-a amenințat”, a declarat Monica Melencu, la ieșirea de la sediul Institutului Național de Criminalistică.

Femeia a spus că i-au fost recoltate probele împotriva voinței sale.

„Dânsa a fost de acord, a venit să respecte hotărârea judecătorească. Deci dânsa nu s-a supus și că a înțeles cu ce se întâmplă. A venit și s-a supus unei hotărâri judecătorești, bună, proastă, cum o fi, o atacăm.

S-a supus acestei hotărâri judecătorești, dar a avut această pretenție și șeful laboratorului de criminalistică a început să-i explice doamnei, cu o hârtie, cu niște scheme, ce înseamnă ADN, ce vor să-i facă, exact cum toată țara a spus.

Anunt bomba: ‘Alexandra si Luiza sunt vii! Stim de doua zile!’

În momentul în care șeful laboratorului a început să dea amănunte despre ADN, ce înseamnă, că probele se iau separat, domnul comisar Ciobanu a spus că dânsul dirijează ancheta, cu toate că era în laboratorului șefului de laborator, nu l-a mai lăsat , l-a repezit, i-a interzis să mai vorbească geneticianului și a spus «vă iau cu forța, nu mai vă dă nimeni nicio explicație»”, a declarat și avocatul familiei Melencu, Tonel Pop.

Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat, luni, prin intermediul unui comunicat de presă, că la sediul IGPR s-a prezentat Monica Melencu, pentru a-i fi prelevate probe biologice.

Publicat: 30 sept. 2019, 14:24 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă