Mama fotbalistului Ronaldinho a murit. Femeia era infectată cu noul coronavirus

Publicat: 24 Feb. 2021, 11:40 Arhiva

Este doliu în familia celebrului fotbalist Ronaldinho. Mama sa s-a stins din viață, după ce a avut complicații din cauza infecției cu noul coronavirus.

Clipele grele au început din luna decembrie a anului trecut, când mama lui a fost internată în spital, pe secția de Terapie Intensivă. Femeia s-a infectat cu noul coronavirus. În vârstă de 71 de ani, Miguelina Eloi Assis dos Santos s-a stins din viață recent, după o luptă între viață și moarte. Din cauza infecției, a făcut complicații, iar medicii nu au mai putut să o salveze, arată Prosport.ro.

„Cu enorm regret, Clube Atletico Mineiro a primit vestea decesului lui Dona Miguelina, mama lui Ronaldinho”, au transmis reprezentanții Atletico Mineiro. De asemenea, cei de la Barcelona au scris: „Sincere condoleanțe pentru Ronaldinho. Fostul nostru jucător și-a pierdut mama din cauza Covid-19. Suntem alături de tine, eroule!”.

Fotbalistul scria un mesaj în luna decembrie despre starea de sănătate a mamei sale: „Dragi prieteni, mama mea are COVID-19, ne luptăm acum pentru recuperarea sa. Se află la Terapie Intensivă, primește tot suportul și îngrijirea de care are nevoie. Vă mulțumesc în avans pentru rugăciunile, afecțiunea și energia pozitivă ale voastre”.

A murit antrenorul croat Zlatko Saracevic

Potrivit sport.hotnews.ro, antrenorul Zlatko Saracevic a murit la vârsta de 59 de ani. Bărbatul era antrenorul echipei de handbal femin Podravka Koprivnica, echipă din care face parte și portarul român Yulia Dumanska. Bărbatul s-a stins din viață în cursul zilei de duminică, după un meci de campionat. Bărbatul a făcut atac de cord, potrivit sursei citate.

Bărbatului i s-a făcut rău după meci, când se afla în autoturism cu antrenoarea portarilor, Barbara Stancin. Antrenorului i s-a făcut rău la semafor, după meciul cu Lokomotiva Zagreb, în care scorul final a fost de 32 – 29. Atunci, Barbara Stancin a chemat o ambulanţă, care l-a transportat pe tehnician la spital. Medicii l-au resuscitat pe antrenor timp de 40 de minute, însă nu a răspuns manevrelor.

Antrenorul croat Zlatko Saracevic a câştigat medalia de aur la Campionatul Mondial din 1986, din Elveţia, medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Seul, din 1988, ambele cu reprezentativa Iugoslaviei, medalia de aur la JO din 1996, de la Atlanta, medalia de argint, la CM din 1995, din Islanda, şi bronz la Campioantul European din 1994, din Portugalia, cu Croaţia.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 24 Feb. 2021, 11:40 Arhiva
Pe aceeași temă