Doliu în lumea fotbalului! Fotbalistul Willy Ta Bi a murit. Avea doar 21 de ani

Publicat: 24 Feb. 2021, 08:31 Arhiva

Este doliu în lumea fotbalului. Fotbalistul Willy Ta Bi, cel care făcea parte din echipa Atlanta, s-a stins din viață la vârsta de 21 de ani.

Ivorianul Willy Ta Bi s-a stins din viață la vârsta de 21 de ani, după ce medicii l-au diagnosticat cu o boală cumplită, și anume cancer de ficat. Tânărul de 21 de ani făce parte din echipa Atlanta, fiind campion al Italiei cu echipa Primavera în anul 2019. Pe rețelele de socializare a fost făcut anunțul trist.

„Împărtăsim cu profundă emoție durerea membrilor familiei pentru moartea prematură a lui Willy Braciano Ta Bi. Campion al Italiei cu echipa Primavera în 2019, el și-a văzut visul sfârșind prea curând… Ciao, Willy, odihnește-te în pace!”, a scris clubul din Bergamo, pe rețelele de socializare, arată Realitatea.net.

A murit antrenorul croat Zlatko Saracevic

Potrivit sport.hotnews.ro, antrenorul Zlatko Saracevic a murit la vârsta de 59 de ani. Bărbatul era antrenorul echipei de handbal femin Podravka Koprivnica, echipă din care face parte și portarul român Yulia Dumanska. Bărbatul s-a stins din viață în cursul zilei de duminică, după un meci de campionat. Bărbatul a făcut atac de cord, potrivit sursei citate.

Bărbatului i s-a făcut rău după meci, când se afla în autoturism cu antrenoarea portarilor, Barbara Stancin. Antrenorului i s-a făcut rău la semafor, după meciul cu Lokomotiva Zagreb, în care scorul final a fost de 32 – 29. Atunci, Barbara Stancin a chemat o ambulanţă, care l-a transportat pe tehnician la spital. Medicii l-au resuscitat pe antrenor timp de 40 de minute, însă nu a răspuns manevrelor.

Antrenorul croat Zlatko Saracevic a câştigat medalia de aur la Campionatul Mondial din 1986, din Elveţia, medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Seul, din 1988, ambele cu reprezentativa Iugoslaviei, medalia de aur la JO din 1996, de la Atlanta, medalia de argint, la CM din 1995, din Islanda, şi bronz la Campioantul European din 1994, din Portugalia, cu Croaţia.

Sursă foto: Pixabay

Publicat: 24 Feb. 2021, 08:31 Arhiva
Pe aceeași temă