Doliu în lumea sportului. A murit antrenorul croat Zlatko Saracevic. Bărbatul avea 59 de ani

Publicat: 22 Feb. 2021, 09:09 Arhiva

Este doliu în lumea sportului. Antrenorul croat Zlatko Saracevic, cel care era antrenorul Yuliei Dumanska, s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani.

Potrivit sport.hotnews.ro, antrenorul Zlatko Saracevic a murit la vârsta de 59 de ani. Bărbatul era antrenorul echipei de handbal femin Podravka Koprivnica, echipă din care face parte și portarul român Yulia Dumanska. Bărbatul s-a stins din viață în cursul zilei de duminică, după un meci de campionat. Bărbatul a făcut atac de cord, potrivit sursei citate.

Bărbatului i s-a făcut rău după meci, când se afla în autoturism cu antrenoarea portarilor, Barbara Stancin. Antrenorului i s-a făcut rău la semafor, după meciul cu Lokomotiva Zagreb, în care scorul final a fost de 32 – 29. Atunci, Barbara Stancin a chemat o ambulanţă, care l-a transportat pe tehnician la spital. Medicii l-au resuscitat pe antrenor timp de 40 de minute, însă nu a răspuns manevrelor.

Antrenorul croat Zlatko Saracevic a câştigat medalia de aur la Campionatul Mondial din 1986, din Elveţia, medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Seul, din 1988, ambele cu reprezentativa Iugoslaviei, medalia de aur la JO din 1996, de la Atlanta, medalia de argint, la CM din 1995, din Islanda, şi bronz la Campioantul European din 1994, din Portugalia, cu Croaţia.

Doliu în lumea artistică. A murit Andrei Ionaș, dirijorul orchestrei Ansamblului Folcloric ”Țara Vrancei”

Bărbatul era originar din Basarabia și în urmă cu 25 de ani a luat decizia de a se alătura Ansamblului Folcloric ”Țara Vrancei”. Bărbatul a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică. Anunțul trist a fost făcut pe rețelele de socializare, pe pagina oficiala de Facebook a Ansamblului ”Țara Vrancei”. Ultima înregistrare cu el de pe social media a fost în data de 7 ianuarie, când se sărbătorea Sf. Ioan Botezătorul. El a cântat la pian, arată Adevărul.ro.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 22 Feb. 2021, 09:09 Arhiva
Pe aceeași temă