Mădălina Pamfile a născut o fetiță! Prima imagine cu bebelușul

Publicat: 27 feb. 2020, 15:24 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este fericire mare în familia Mădălinei Pamfile! Vedeta a născut astăzi o fetiță sănătoasă! Cu bucurie în suflet și tare fericită că va deveni mămică pentru a doua oară, Mădălina Pamfile le-a arătat internauților o imagine în care își ține mâna pe burtică.

Mădălina Pamfile a născut la spital o fetiță sănătoasă astăzi, 27 februarie, iar numele pe care îl va purta va fi Samira. Vedeta mai are o fetiță pe nume Sophia. Anunțul că este gravidă l-a făcut anul trecut, în preajma sărbătorilor de Crăciun. Imaginea a strâns deja foarte multe aprecieri din partea internauților, dar și mesaje de bun venit micuței pe lume.

”#welcome #Samira#27.02.2020”, este mesajul scris de Mădălina Pamfile pe Instagram.

View this post on Instagram

#welcome #Samira#27.02.2020

A post shared by Sophia (@pamfilemadalina) on

Mădălina Pamfile a fost agresată în trecut de un fost partener de viață – a fost tăiată cu lama

În iulie 2012, „eleva lui Mazăre”, așa cum i se mai spunea Mădălinei Pamfile după ce a apărut într-un pictorial pentru adulți alături de fostul primar al Constanței, trecea prin clipe de groază alături de iubitul fotbalist de atunci, Gabi Matei. Sportivul Gabi Matei a bătut-o și a tăiat-o cu lama.

„El m-a tăiat într-un moment de furie, după ce i-am dat o palmă. Nu s-a mai controlat şi a făcut acest gen necugetat. Dragostea te face să comiţi gesturi necugetate, la care nu te-ai fi gândit vreodată. Eu l-am iertat pe el, aşa cum mi-a iertat şi el mie multe”, a declarat „eleva lui Mazăre” la momentul acela.

Mai mult decât atât, aceste episoade halucinante au adus-o pe vedetă în pragul depresiei. La un moment dat, Mădălina Pamfile a vrut chiar să se sinucidă.

Publicat: 27 feb. 2020, 15:24 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă