Lucian Mîndruță a mers la spital cu fiul lui. A fost suspect de coronavirus

Publicat: 26 Jun. 2020, 14:17 Vedete

Lucian Mîndruță și-a dus fiul la doctor la Institutul ”Matei Balș” din Capitală, după ce băiețelul a început să se simtă rău.

Lucian Mândruță a mers cu fiul lui mai mic, Matei, la spital, după ce acesta a început să se simtă rău.

Matei, băiatul cel mic, a făcut febră mare, dureri de cap, greţuri, tot tacâmul. Şi cam jumătate din simptomele de Covid. E vara, normal că ne-am speriat. Cine face gripă vara? Hai la Matei Balş! Ne-am pus măşti, ne-am aşezat la triaj, am ajuns până la intrare, el foarte slăbit, i-au pus acolo pe trepte o perfuzie. Şi i-au făcut testul. . Am plecat târziu spre casă. N-aveam oricum unde să mergem: dacă intram, intram peste pacienţii cu Covid. La alt spital? Nu eram siguri că n-are! Aşa că am dormit vreo patru ore azi-noapte. El, cu gâtul din ce în ce mai umflat, noi cu inima tot mai mică: dacă are Covid?”, povesteşte Lucian Mîndruţă pe o reţea de socializare, potrivit Ok! Magazine.

Părinții s-au speriat foarte tare. Acum fiul lor este bine!

Joi la prânz, băiețelul cel mic s-a simțit și mai rău, așa că părinții au chemat salvarea. Din fericire, Matei și-a revenit treptat și acum este bine!

„Azi la prânz am fost nevoiți să chemăm Salvarea, căci nu mai putea înghiți nimic și se deshidrata. Au venit oamenii, cum se vine la suspecți de Covid: cu tot tacamul. Și ni l-au mai pus pe picioare. Ne-am despărțit cu multă recunoștință cu ei, deși nu știm exact de cine…. Nici măcar o cafea n-am putut să le dăm. Așa că las poza asta aici, să știe cât de mult au contat pentru noi. La o oră după, a venit și răspunsul de la Matei Balș: e negativ. Acu’ trebuie să-l facem bine de amigdalită. Țineți-ne pumnii…”, a continuat Lucian Mîndruță.

Ultimele 24 de ore de rollercoaster s-au terminat cu poza asta.A inceput ieri. Matei, baiatul cel mic a facut febra….

Publicată de Lucian Mindruta pe Joi, 25 iunie 2020

Publicat: 26 Jun. 2020, 14:17 Vedete
Pe aceeași temă