Lora: „Dorul meu este de copilăria la bunici! M-aș întoarce la fetița de 14 ani care făcea plajă pe cotețul găinilor!”

Publicat: 30 iun. 2018, 12:10 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

A trecut ceva timp de când am stat de vorbă cu Lora.

Se întâmpla chiar în seara în care artista lansa cea mai nouă piesă, „Dor să te ador”, colaborare foarte așteptată cu Doddy. Între timp, piesa a ajuns numărul 7 în Trending, iar Lora confirmă încă o dată că piesele pe care le lansează devin hituri.

Îmi place să spun că și viața de acum îi este HIT, HIT despre care mi-a vorbit minute bune, cu deschidere și sinceritate. Am vorbit despre piesa aceasta, am vorbit despre relația cu Ionuț, atât profesională, cât și personală, ne-am amintit trecător și despre lecții și oameni care nu sunt întotdeauna ce par a fi și am încheiat tot cu un dor… Am întrebat-o care ar fi, în ceea ce o privește, continuarea versului „Mai am un singur dor!”.

Toate, înterviul de mai jos.

„Suntem doi oameni maturi și încercăm să separăm lucrurile, profesional de personal”

Lora este sinceră când îmi spune că nu este totul roz și că da, există momente când pare să nu mai funcționeze alături de Ionuț atât de bine, și profesional și personal. Soluția vine, însă, rapid.
„Suntem oameni maturi. Discutăm și găsim calea de mijloc!”, mi-a explicat artista.

„Recunoștința este cel mai frumos sentiment”

Lora a trecut prin multe. Dezamăgiri, trădări, suferință, idei preconcepute și judecăți. Toate au fost, însă, o școală care a ajutat-o astăzi să fie altfel. „Încerc să gândesc pozitiv și mă gândesc că astfel atrag oameni pozitivi în viața mea!”, explică artista. Și mai știe un lucru: „Recunoștința este cel mai frumos sentiment”.

„Să fim recunoscători că Simona Halep s-a născut la noi în țară!”

Vorbim despre modele și despre faptul că fiecare dintre noi trebuie să fie atent la istoria care se scrie sub ochii noștri. „De ce să ne dăm în cap când putem să creștem împreună!”, continuă Lora.

Chiar și așa, oameni care fac rău pot exista la fiecare pas, însă artista are metoda cea mai bună pentru a se distanța de ei. ”Vreau să fiu invizibilă oameniilor de o anumită tipologie!”, explică artista.

Am vorbit și despre copii. Mi-a mulțumit că nu am întrebat-o când, însă mi-a spus că atunci când o să vină: „Vom învăța unul de la altul. Va învăța o dată cu mine!”

Lora: „Dorul meu este de copilăria la bunici!”

Așa ar suna continuarea versului, „Mai am un singur dor!”, în ceea ce o privește. Îi este dor de ea la 14 ani, liberă și cu o mie de vise. Vise despre care știa sigur că vor deveni realitate, iar realitatea îi demonstrează că așa este.

Publicat: 30 iun. 2018, 12:10 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă
×