Lonard Miron, infectat cu coronavirus. Și iubitul său a fost testat pozitiv

Publicat: 03 iun. 2020, 08:46 Autor: Elena Arhiva

Leonard Miron și iubitul lui, Miguel au fost infectați cu coronavirus. Deși locuiesc într-un orășel din sud-estul Marii Britanii, cu o populație de numai 300 de locuitori, cei doi s-au îmbolnăvit de COVID-19 la începutul pandemiei, în timpul unei croaziere în Italia.

Fosta vedetă de televiziune a dezvăluit totul în cadrul unui interviu cu Cristi Brancu, pe canalul său oficial de YouTube. Leonard a povestit că el a fost asimptomatic, în cazul său, coronavirusul manifestându-se ca o simplă răceală, de care a scăpat imediat, dar că Miguel a fost mult mai afectat, având simptome de gripă care au durat câteva zile, scrie Viva!.

Primul test, negativ!

„Leonard și Miguel au fost plecați într-o croaziera care a trecut prin Italia exact când se înregistrau primele victime și reglementările nu erau așa de stricte. Când au ajuns acasă, Leo a avut o ușoară răceala, iar Miguel a avut ca o gripa mai serioasă două zile. Și atât. Așadar, au fost asimptomatici’, a povestit Cristi Brancu pe canalul său de YouTube.

Surprinzător este faptul că Leonard Miron a mărturisit că la prima testare rezultatul a ieșit negativ, abia al doilea test dovedind prezența virusului.

Cine e iubitul lui Leonard Miron! Sunt împreună de peste 10 ani

Leonard Miron nu mai se află în România de foarte mulți ani. El a plecat la Londra, unde își duce o viață liniștită alături de iubitul lui, Miguel. Partenerul lui, Miguel, i-a fost alături în cele mai negre situații, ca de exemplu atunci când el s-a luptat cu o boală cumplită, cancerul la pancreas. De mai bine de 18 ani, Miguel este lângă el, fapt ce arată respectul și iubirea pe care le poartă față de Leonard.

Puțini mai cunosc faptul că Leonard Miron a fost ”renegat” de familie din cauza orientării sexuale pe care o are. Dar nicio secundă nu s-a pierdut pe drumul vieții, mai ales că are lângă el o persoană puternică. Leonard Miron a fost prima persoană din showbizul românesc care a recunoscut că are o orientare sexuală diferită. Apoi, familia nu a dorit să îi mai vorbească.

Miguel este un bărbat înalt, brunet, jumătate englez, jumătate spaniol.

 

Publicat: 03 iun. 2020, 08:46 Autor: Elena Arhiva
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă