Vești triste despre Leonard Miron. Ce se întâmplă cu fostul prezentator de televiziune

Publicat: 20 nov. 2019, 10:58 Autor: Elena Ciao.ro
Vești triste despre Leonard Miron. Ce se întâmplă cu fostul prezentator de televiziune

Recunoscut pentru stilul său inconfundabil prin care aducea în casele românilor emoțiile concursului internațional Eurovision, Leonard Miron, ajuns acum la 50 de ani, se luptă de mai bine de un an, cu o boală cumplită: cancerul pancreatic.

Leonard Miron locuieste de mai mulți ani în Marea Britanie, unde se tratează de cumplita boală. Totodată, pentru a se pregăti de lupta cu boala, Leo a spus că a fost nevoit să meargă la psiholog. „Nu am făcut chimioterapie pentru a nu-mi distruge organismul. Am ales un tratament revoluționar la Londra, unde doar tumora e radiată. Procedura durează cinci ore, timp în care trebuie să stai nemișcat” , a declarat Leonard Miron pentru Antena Stars.

De asemenea, cunscutul prezentator TV a dezvăluit că a lăsat în urmă fumatul, un viciu mai vechi de-al său. Dacă de țigări a reușit să se lipsească, Leonard Miron nu vrea nici în ruptul capului să renunțe la petreceri.

De mai bine de 16 ani, Leo locuiește în Anglia, alături de iubitul său, Miguel. Cei doi reprezintă primul cuplu gay asumat din showbiz-ul românesc, relatează fabricatinromania.info.

Leonard Miron a rememorat și un episod inedit din viața sa. „Eram în vacanţă şi Miguel pune întrebarea aia pe care o urăsc de la oricine, mai ales de la el: Ce cadou vrei de ziua ta? Miguel m-a intrebat ce vreau de ziua mea şi eu, cam la băşcălie, i-am zis aşa: Vreau să mă ceri în căsătorie!”, a mai spus Leonard.

Publicat: 20 nov. 2019, 10:58 Autor: Elena Ciao.ro
Pe aceeași temă