Leonard Miron, din nou cu zâmbetul pe buze. Fostul prezentator de televiziune a organizat o petrecere de pomină

Publicat: 31 iul. 2020, 13:53 Autor: Elena Vedete

Dacă în urmă cu doi ani Leonard Miron primea vestea cumplită că suferă de cancer pancreatic, acum Leo arată acum mai bine ca niciodată, iar organismul lui a fost suficient de puternic încât a învind și infecția COVID-19. De fericire că atât el, cât și iubitul lui sunt sănătoși acum, au dat o petrecere de pomină luna trecută.

Recent, Leonard a mai organizat o petrecere cu șampanie și prieteni apropiați, de data asta într-o stațiune de pe litoralul spaniol, pentru a sărbători ziua de naștere a iubitului său, Miguel. Din fotografiile postate pe Facebook, se poate observa că Leo se simte excelent și arată mai bine ca niciodată.

Leonard Miron şi iubitul său au luat virusul la începutul pandemiei

Leonard Miron și iubitul lui, Miguel, locuiesc într-un orășel din sud-estul Marii Britanii, cu o populație de numai 300 de locuitori, însă cei doi s-au infectat cu noul virus la începutl pandemiei, când restricțiile nu erau așa de dure, în timpul unei croaziere în Italia.

Leonard a povestit în cadrul unui interviu cu Cristi Brancu, că el a fost asimptomatic, în cazul său, coronavirusul manifestându-se ca o simplă răceală, de care a scăpat imediat, dar că Miguel a fost mult mai afectat, având simptome de gripă care au durat câteva zile.

„Leonard și Miguel au fost plecați într-o croaziera care a trecut prin Italia exact când se înregistrau primele victime și reglementările nu erau așa de stricte. Când au ajuns acasă, Leo a avut o ușoară răceala, iar Miguel a avut ca o gripa mai serioasă două zile. Și atât. Așadar, au fost asimptomatici”, a povestit Cristi Brancu pe canalul său de YouTube.

Leonard Miron și Miguel sunt de peste 18 ani împreună

”Şi dacă sunt gay, care e problema? Miguel nu este doar iubitul meu, este un prieten de nădejde. Suntem parteneri de viață de 10 ani. După toate articolele din presă, cea mai afectată a fost mama. Înțelegerea dintre mamă și fiu depășeste anumite obstacole, dar au fost reacțiile din jur. Ea știa de relația mea. În Anglia, în Spania, pe nimeni nu interesează ce faci tu acasă, contează ce știi să faci.

Eu nu am ascuns niciodată. Sunt oameni care te pun la zid şi aruncă cu pietre în tine. După ce am vorbit despre diagnostic, au fost oameni care mi-au dat mesaje şi mi-au spus că mă bate Dumnezeu. Vorbele grele dor pentru că tu încerci să faci ceva să nu deranjezi pe nimeni. Când vin lucrurile astea care te rănesc gratuit te dor, dar cred că am devenit imun”, povestea Leonard, potrivit Viva.

Publicat: 31 iul. 2020, 13:53 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă