VIDEO. Cum arată iubitul lui Leonard Miron! Sunt împreună de peste 18 ani și i-a fost alături când vedeta a avut cancer

Publicat: 27 mai 2020, 10:20 Autor: Andreea Voicu Vedete

Puțini sunt cei care știu că Leonard Miron se bucură de o viață frumoasă alături de partenerul său, Miguel. Cei doi sunt plecați peste hotare și își trăiesc viața exact așa cum doresc!

Leonard Miron nu mai se află în România de foarte mulți ani. El a plecat la Londra, unde își duce o viață liniștită alături de iubitul lui, Miguel. Partenerul lui, Miguel, i-a fost alături în cele mai negre situații, ca de exemplu atunci când el s-a luptat cu o boală cumplită, și anume cancerul la pancreas. De mai bine de 18 ani, Miguel este lângă el, fapt ce arată respectul și iubirea pe care le poartă față de Leonard.

Puțini mai cunosc faptul că Leonard Miron a fost ”renegat” de familie din cauza orientării sexuale pe care o are. Dar nicio secundă nu s-a pierdut pe drumul vieții, mai ales că are lângă el o persoană puternică. Leonard Miron a fost prima persoană din showbizul românesc care a recunoscut că are o orientare sexuală diferită. Apoi, familia nu a dorit să îi mai vorbească. Miguel este un bărbat înalt, brunet, jumătate englez, jumătate spaniol.

Leonard Miron și Miguel sunt de peste 18 ani împreună

”Şi dacă sunt gay, care e problema? Miguel nu este doar iubitul meu, este un prieten de nădejde. Suntem parteneri de viață de 10 ani. După toate articolele din presă, cea mai afectată a fost mama. Înțelegerea dintre mamă și fiu depășeste anumite obstacole, dar au fost reacțiile din jur. Ea știa de relația mea. În Anglia, în Spania, pe nimeni nu interesează ce faci tu acasă, contează ce știi să faci.

Eu nu am ascuns niciodată. Sunt oameni care te pun la zid şi aruncă cu pietre în tine. După ce am vorbit despre diagnostic, au fost oameni care mi-au dat mesaje şi mi-au spus că mă bate Dumnezeu. Vorbele grele dor pentru că tu încerci să faci ceva să nu deranjezi pe nimeni. Când vin lucrurile astea care te rănesc gratuit te dor, dar cred că am devenit imun”, povestea Leonard, potrivit Viva.

Publicat: 27 mai 2020, 10:20 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă