Liviu Dragnea a primit vestea! Instanța a dat o decizie definitivă

Publicat: 15 Jan. 2021, 15:01 Vedete

Instanța a oferit o decizie definitivă pentru Liviu Dragnea. Fostul lider politic are voie acum să se întoarcă să lucreze la atelierul auto al închisorii.

În anul 2019, în luna iunie, Liviu Dragnea oferise un interviu online fostei sale consiliere, însă fără voia Administrației Naționale a Penitenciarelor. Astfel, i se anulase dreptul de a lucra la atelierul auto din cadrul penitenciarului Rahova. În cursul zilei de vineri, lui Liviu Dragnea i-a fost admisă contestanția de către Judecătoria Sectorului 5 și obligă Penitenciarul Rahova să îl lase să meargă la muncă.

“Admite contestaţia formulată de petentul-condamnat Dragnea Nicolae Liviu împotriva încheierii nr. 1158/2020 a judecătorului de supraveghere a privării de libertate de la Penitenciarul Rahova (dosar nr. 1327/2020), în contradictoriu cu intimatul Penitenciarul Bucureşti-Rahova). Desfiinţează încheierea atacată şi rejudecând: obligă Penitenciarul Rahova de a lua măsurile legale pentru a i se permite petentului să presteze activităţi lucrative cu caracter gospodăresc în cadrul Penitenciarului Rahova”, este minuta instanţei, arată hotnews.ro.

Fostul politician fusese infectat cu noul coronavirus

Liviu Dragnea a reușit să scape de noul coronavirus, însă are dureri de coloană. Codrin Ștefănescu este persoana care transmite în mod frecvent mesajele fostului politician din spatele gratiilor, arată realitatea.net.

 ”Avea o evoluție negativă în sensul că el a ajuns la spitalul penitenciar Jilava asimptomatic și în ultimele zile a început să aibă simptome. Ieri, de exemplu, avea dureri musculare foarte puternice, starea aceea de oboseală, de slăbiciune, care nu îți permite să faci multe lucruri, și dureri de cap. Nu avea nici probleme de respirație, nu avea nici febră. Nu avea niciunul din simptomele despre care se vorbește că le-ar avea sub nici o formă, nici măcar ușoară”.

”Noi nu putem să îl sunăm. Niciodată nu s-a putut, nu a existat varianta aceasta. El ne sună când consideră. Pe mine de exemplu mă sună în general de două ori pe zi. Până la momentul acesta, astăzi, nu m-a sunat dar asta nu este neapărat un lucru neobișnuit. Adică, având în vedere starea lui, poate să fie din cauză că nu s-a simțit în stare să stea în picioare să vorbească la telefon. Poate să fie doar acest lucru, însă ce mă îngrijorează pe mine este faptul că nici cei de la spital nu dau niciun fel de informație și nici nu ne contactează spre a ne spune ceva dacă starea ar fi atât de gravă cum am aflat”, a mai spus partenera lui Liviu Dragnea, arată Antena 3.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 15 Jan. 2021, 15:01 Vedete
Pe aceeași temă