Cum se simte Liviu Dragnea, după ce s-a vindecat de coronavirus. Ce mesaj a transmis din spatele gratiilor

Publicat: 04 Jan. 2021, 09:12 Arhiva

Fostul lider politic Liviu Dragnea se află în spatele gratiilor în prezent. Bărbatul a fost depistat în luna decembrie pozitiv cu noul coronavirus, iar acum s-au aflat date despre starea de sănătate a acestuia.

Liviu Dragnea a reușit să scape de noul coronavirus, însă are dureri de coloană. Codrin Ștefănescu este persoana care transmite în mod frecvent mesajele fostului politician din spatele gratiilor, arată realitatea.net.

”Ieri am fost in vizitā la Liviu. Starea sa de sănătate nu s-a ameliorat. A scāpat de covid, dar are dureri mari la coloanā. L-au transferat acum la spitalul penitenciarului Rahova, au renunțat la ideea de a-l muta forțat în alt județ. Voi și presa ați avut un rol hotărâtor în acest sens. E supus în continuare unui șir lung de abuzuri și nedreptăți, dar va rezista până la capăt!

M-a rugat sā vā transmit toate gândurile bune! Primește în continuare scrisori de la voi, pe care le citește ori de câte i se acordā puțin timp. Am transmis și mesajele voastre și pe ale colegilor de partid, care m-au sunat pentru asta! Vă voi ține la curent în mod constant!”, a anunțat Codrin Ștefănescu, potrivit sursei citate.

Irina Tănase, partenera lui Liviu Dragnea: Avea dureri musculare foarte puternice, starea aceea de oboseală, de slăbiciune”

Irina Tănase a aflat că starea de sănătate ar fi avut o evoluție negativă: ”Avea o evoluție negativă în sensul că el a ajuns la spitalul penitenciar Jilava asimptomatic și în ultimele zile a început să aibă simptome. Ieri, de exemplu, avea dureri musculare foarte puternice, starea aceea de oboseală, de slăbiciune, care nu îți permite să faci multe lucruri, și dureri de cap. Nu avea nici probleme de respirație, nu avea nici febră. Nu avea niciunul din simptomele despre care se vorbește că le-ar avea sub nici o formă, nici măcar ușoară”.

”Noi nu putem să îl sunăm. Niciodată nu s-a putut, nu a existat varianta aceasta. El ne sună când consideră. Pe mine de exemplu mă sună în general de două ori pe zi. Până la momentul acesta, astăzi, nu m-a sunat dar asta nu este neapărat un lucru neobișnuit. Adică, având în vedere starea lui, poate să fie din cauză că nu s-a simțit în stare să stea în picioare să vorbească la telefon. Poate să fie doar acest lucru, însă ce mă îngrijorează pe mine este faptul că nici cei de la spital nu dau niciun fel de informație și nici nu ne contactează spre a ne spune ceva dacă starea ar fi atât de gravă cum am aflat”, a mai spus partenera lui Liviu Dragnea, arată Antena 3.

Sursă foto: captură video youtube

Publicat: 04 Jan. 2021, 09:12 Arhiva
Pe aceeași temă