Liviu Dragnea ar fi în stare gravă, după ce s-a infectat cu noul coronavirus în penitenciar. Ce șanse îi dau medicii

Publicat: 17 Dec. 2020, 13:57 Arhiva

În urmă cu câteva zile s-a scris în presă faptul că Liviu Dragnea a fost infectat cu noul coronavirus. Testul pentru SARS-CoV-2 i-a ieșit pozitiv, însă familia nu știe nimic despre starea sa de sănătate. Potrivit informațiilor, acesta s-ar afla în stare gravă.

Situația se complică în cazul fostului politician Liviu Dragnea. Acesta a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus în urma unui test și ar necesita transferul la Terapie Intensivă, arată Antena 3. Dar, familia și avocatul bărbatului nu cunosc nicio informație oficială din partea penitenciarului, acolo unde este închis fostul politician. Irina Tănase a declarat în cursul zilei de joi că a sunat la Spitalul Jilava după ce a aflat informațiile respective, dar nu a primit niciun răspuns, potrivit sursei citate.

”Mi s-a spus că deși sunt persoana de contact în situații de urgență nu-mi pot comunica starea decât dacă fac o adresă de înaintare către spital și nu îmi pot spune nici măcar dacă informațiile sunt adevărate sau nu până nu primesc această adresă”, a spus Irina Tănase.

Irina Tănase, partenera lui Liviu Dragnea: Avea dureri musculare foarte puternice, starea aceea de oboseală, de slăbiciune”

Aseară, Irina Tănas a aflat că starea de sănătate ar avea o evoluție negativă: ”Avea o evoluție negativă în sensul că el a ajuns la spitalul penitenciar Jilava asimptomatic și în ultimele zile a început să aibă simptome. Ieri, de exemplu, avea dureri musculare foarte puternice, starea aceea de oboseală, de slăbiciune, care nu îți permite să faci multe lucruri, și dureri de cap. Nu avea nici probleme de respirație, nu avea nici febră. Nu avea niciunul din simptomele despre care se vorbește că le-ar avea sub nici o formă, nici măcar ușoară”.

”Noi nu putem să îl sunăm. Niciodată nu s-a putut, nu a existat varianta aceasta. El ne sună când consideră. Pe mine de exemplu mă sună în general de două ori pe zi. Până la momentul acesta, astăzi, nu m-a sunat dar asta nu este neapărat un lucru neobișnuit. Adică, având în vedere starea lui, poate să fie din cauză că nu s-a simțit în stare să stea în picioare să vorbească la telefon. Poate să fie doar acest lucru, însă ce mă îngrijorează pe mine este faptul că nici cei de la spital nu dau niciun fel de informație și nici nu ne contactează spre a ne spune ceva dacă starea ar fi atât de gravă cum am aflat”, a mai spus partenera lui Liviu Dragnea, arată Antena 3.

Sursă foto: captură video youtube

Publicat: 17 Dec. 2020, 13:57 Arhiva
Pe aceeași temă