Liviu Dragnea a primit răspunsul! Va fi sau nu eliberat condiționat?

Publicat: 27 Apr. 2021, 15:54 Vedete

Liviu Dragnea a primit răspunsul! Va fi sau nu eliberat condiționat? Judecătorii au luat o decizie în privința fostului politician.

Fostul politician Liviu Dragnea ar fi putut avea șansa să fie eliberat condiționat din spatele gratiilor, însă judecătorii i-au respins cererea de liberare condiţionată ca neîntemeiată. Totuși, decizia poate fi contestată și ar putea reîncerca să depună o cerere de eliberare condiționată pe 27 iunie, arată Realitatea.

„Respinge ca neîntemeiată cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat DRAGNEA NICOLAE LIVIU.

Fixează termen după expirarea căruia propunerea sau cererea de liberare condiţionată pot fi reînnoite la data de 27.06.2021.
În temeiul art. 275 alin. 2 C.pr.pen. obligă petentul la plata sumei de 100 de lei cu titlul de cheltuieli judiciare.

Cu drept de a formula contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare.
Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 27.04.2021”, se arată în decizia instanței.

Cum se simte Liviu Dragnea, după ce s-a vindecat de coronavirus

Bărbatul a fost depistat în luna decembrie pozitiv cu noul coronavirus. Liviu Dragnea a reușit să scape de noul coronavirus, însă are dureri de coloană. Codrin Ștefănescu este persoana care transmite în mod frecvent mesajele fostului politician din spatele gratiilor, arată realitatea.net.

”Ieri am fost in vizitā la Liviu. Starea sa de sănătate nu s-a ameliorat. A scāpat de covid, dar are dureri mari la coloanā. L-au transferat acum la spitalul penitenciarului Rahova, au renunțat la ideea de a-l muta forțat în alt județ. Voi și presa ați avut un rol hotărâtor în acest sens. E supus în continuare unui șir lung de abuzuri și nedreptăți, dar va rezista până la capăt!

 

M-a rugat sā vā transmit toate gândurile bune! Primește în continuare scrisori de la voi, pe care le citește ori de câte i se acordā puțin timp. Am transmis și mesajele voastre și pe ale colegilor de partid, care m-au sunat pentru asta! Vă voi ține la curent în mod constant!”, a anunțat Codrin Ștefănescu, potrivit sursei citate, atunci.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 27 Apr. 2021, 15:54 Vedete
Pe aceeași temă