Liviu Dragnea ar putea fi eliberat condiționat? Ar fi privit aviz favorabil de la Comisia de specialitate din penitenciar

Publicat: 21 Apr. 2021, 14:25 Vedete

Liviu Dragnea ar putea fi eliberat condiționat. Comisia de specialitate din Penitenciarul Rahova a dat aviz favorabil pentru fostul politician, spun surse judiciare.

Surse judiciare spun pentru g4media.ro faptul că Liviu Dragnea ar putea fi eliberat condiționat, mai devreme, după ce Comisia de specialitate din Penitenciarul Rahova a dat aviz favorabil. Cererea de eliberare fusese dată de avocata lui, inițial, iar Comisia penitenciarului a depus-o la instanță. Însă, decizia finală va fi luată de instanță. Ședința va avea loc în data de 27 aprilie, arată sursa citată. Fostul politician Liviu Dragnea a întrunit fracţia de două treimi din pedeapsa de 3 ani și jumătate necesară pentru un astfel de demers. Bărbatul a fost condamnat la închisoare pe 27 mai 2019.

Cum se simte Liviu Dragnea, după ce s-a vindecat de coronavirus

Bărbatul a fost depistat în luna decembrie pozitiv cu noul coronavirus. Liviu Dragnea a reușit să scape de noul coronavirus, însă are dureri de coloană. Codrin Ștefănescu este persoana care transmite în mod frecvent mesajele fostului politician din spatele gratiilor, arată realitatea.net.

”Ieri am fost in vizitā la Liviu. Starea sa de sănătate nu s-a ameliorat. A scāpat de covid, dar are dureri mari la coloanā. L-au transferat acum la spitalul penitenciarului Rahova, au renunțat la ideea de a-l muta forțat în alt județ. Voi și presa ați avut un rol hotărâtor în acest sens. E supus în continuare unui șir lung de abuzuri și nedreptăți, dar va rezista până la capăt!

M-a rugat sā vā transmit toate gândurile bune! Primește în continuare scrisori de la voi, pe care le citește ori de câte i se acordā puțin timp. Am transmis și mesajele voastre și pe ale colegilor de partid, care m-au sunat pentru asta! Vă voi ține la curent în mod constant!”, a anunțat Codrin Ștefănescu, potrivit sursei citate, atunci.

sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 21 Apr. 2021, 14:25 Vedete
Pe aceeași temă