Lino Golden continuă seria atacurilor: ”Oameni care pozează în bunătate pe exterior și pe dinăuntru…”

Publicat: 08 Oct. 2020, 14:10 Vedete

Lino Golden continuă seria atacurilor la adresa celor doi artiști, Alex Velea și Antonia. Totul ar fi pornit, după ce prietenia lor s-ar fi destrămat. Motivele, totuși, sunt încă necunoscute.

Artistul Lino Golden continuă seria atacurilor, iar de data aceasta pare și mai înverșunat. Reacția cântărețului a venit în urma unor cuvinte dure pe care Alex Velea și Antonia i le-ar fi adresat în mediul online.

„Oameni care par / pozează în bunătate și decență și lucruri frumoase pe exterior și pe dinăuntru sunt total opus. Îi știți și voi?”, a scris Lino Golden pe rețelele de socializare.

Alex Velea, mesaj pentru Lino Golden: ”Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări și bătăi”

„Nu mai încercați să îndulcești situația și să te victimizezi cum ai făcut toată viața. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări și bătăi (pe care tot tu, bătăușule, le-ai generat).

În schimb, tu ți-ai băgat frații la „înaintare” după ce i-ai „îmbârligat” să se certe cu toată lumea cu care aveai DOAR TU probleme. Te-ai înjurat de morți, de familii, cu acest boschet de preerie, zis și Abi, ca mai apoi să fie fratele tău…

Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut și învățat așa… De ziua ta, sper să ai parte de toată fericirea pe care o mimezi pe Ig. La mulți ani Șerpișorule! Aaa, și apropo… nu s-a încheiat nimic, abia începe”, a scris Alex Velea într-un story pe Instagram, arată Cancan.

Lino Golden, atac la adresa Iuliei Albu

După ce Lino Golden a ”rupt” prieteniile cu Alex Velea și Antonia, celebrul artist o atacă dur pe Iulia Albu. Artistul a ”amenințat-o”! Neștiind exact motivul pentru care cântărețul aruncă cuvinte grele, pare că Iulia Albu l-ar fi enervat cumplit, astfel artistul răspunzând și el, la rândul lui.

”Pentru Iulia Albu. Știu că nu o știe nimeni, dar îi transmis eu așa. Poate îi iau găina, o tai, fac aripioare și i-o trimit”, a zis Lino în timp ce se filma cu jumătate de față pe internet.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 08 Oct. 2020, 14:10 Vedete
Pe aceeași temă