Lino Golden continuă seria atacurilor! Iulia Albu, luată în vizor: ”Îi iau găina și o fac aripioare”

Publicat: 07 Oct. 2020, 16:21 Vedete

Un alt scandal în media? Lino Golden i-a adresat Iuliei Albu un atac dur!

După ce Lino Golden a ”rupt” prieteniile cu Alex Velea și Antonia, celebrul artist o atacă dur pe Iulia Albu. Artistul a ”amenințat-o”! Neștiind exact motivul pentru care cântărețul aruncă cuvinte grele, pare că Iulia Albu l-ar fi enervat cumplit, astfel artistul răspunzând și el, la rândul lui. Dar care să fie, oare, ”împărțeala”?

”Pentru Iulia Albu. Știu că nu o știe nimeni, dar îi transmis eu așa. Poate îi iau găina, o tai, fac aripioare și i-o trimit”, a zis Lino în timp ce se filma cu jumătate de față pe internet, arată Spynews.

Lino Golden și Alex Velea s-au certat

Prietenia dintre Lino Golden și Alex Velea ar fi ajuns la final, iar recent au avut loc ”răfuieli” în mediul online între artiști. După ce s-a zvonit că între el și partenerul Antoniei a pornit o ceartă, pare că ecuația chiar se îndreaptă către Alex Velea.

Artistul a recunoscut că recent cei doi nu s-au mai înțeles: „Nu pot să spun că ne-am certat. Dar, da…de ceva timp, ne-am separat. Am început să avem idei diferite, să facem muzică diferită etc…Când nu mai rezonezi cu cineva, mai bine cauți o variantă de mijloc. Îi mulțumesc foarte mult pentru ce a făcut pentru mine, fără el…nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți niște materiale împreună cu el”, arată Cancan.

”Fix ”oamenii” din jurul meu care mă susțineau și îmi spuneau că o să fie bine, legat de problema mea cu pielea, fix ăia acum râd de mine. Dacă de altceva nu au ce să comenteze? Știu că nu au nici 1% din ce au alții…de ce poți să te iei? Ăsta e nivelul lor. Am cei mai tari fani. Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase și pentru susținere. Fără voi nu eram aici”, a scris Lino Golden pe pagina sa de Instagram.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 07 Oct. 2020, 16:21 Vedete
Pe aceeași temă