Lili Sandu naște în curând! Vedeta e speriată: “Am trecut prin toate stările”

Publicat: 23 Jul. 2020, 14:50 Vedete

Mai este puțin și Lili Sandu va aduce pe lume primul ei bebeluș! Frumoasa vedetă, totuși, este speriată de ceea ce se întâmplă în prezent, la nivel mondial.

Pandemia de coronavirus a apărut pe neașteptate și ne-a dat viețile peste cap tuturor. Nu doar că economia trebuie să se redreseze, iar oamenii să își reia activitățile pe care le făceau înainte de pandemie, dar și aducerea pe lume a unui copil în situația aceasta este mai grea. Lili Sandu se întreabă cum de oamenii au voie să se îmbulzească pe plaje și în cluburi, dar un proaspăt tătic nu-și poate ține copilul în brațe, în condițiile acestea, din cauza regulilor.

”Am trecut prin toate stările de la frustrarea de a-mi aduce copilașul în această lume, la a fi nevoită poate să-i ascund fetișoara adorabilă cu o masca de protecție, la furia că poate nu vom mai avea niciodată libertatea cu care am fost obișnuiți și dezamăgirea că nu sunt în stare că nu am puterea de a face mai mult, de a schimba ceva”, a scris vedeta.

”Nu pot înțelege cum oamenii se pot îmbulzi cu sutele pe plajă, în cluburi și practic au <> să facă ce vor, iar un tată nu-și poate ține copilul în brațe într-o maternitate în primele lui minute de viață din cauza unor reguli”, a mai scris vedeta, scrie Spynews.

View this post on Instagram

Swinging into my last month of my beautiful pregnancy!?? Sleepless nights already and pain all over my body but i would never change it for anything in this world. Hello #9monthspregnant! ♥️ #babyTJ

A post shared by L I L I S A N D U (@lilisandu_official) on

Ce nume va purta bebelușul

Lili Sandu a mărturisit că recent și-a visat copilul, iar în vis l-ar fi întrebat ce nume are. Atunci, Lili Sandu a avut surpriza ca pruncul să-și spună numele, care începe cu inițialele T și J. Deocamdată nu a făcut public întregul nume, ci doar apropiații știu despre ce nume va avea copilul în certificatul de naștere.

”?Baby Name Reveal..well sort of??
Mereu când am fost întrebați de numele lui bebe am evitat răspunsul pentru ca ne doream să-l ținem pentru prima dată în brațe și să simțim că i se potrivește.
Eh în urmă cu câteva seri, am avut o surpriză din partea lui, l-am visat pentru prima dată ??și atunci când l am întrebat “cum te cheamă” mi-a răspuns senin T… J…❤️?
Acum nu mai avem niciun dubiu, prenumele TJ it is! ???
Vă lansăm provocarea odată cu inițialele, să ghiciți numele întreg ?
PS. Rog prietenele să se abțină de la acest comentariu ca na voi îl știți de mult! Love u ?
#BabyTJ”, este mesajul scris de Lili Sandu pe rețelele de socializare.

Publicat: 23 Jul. 2020, 14:50 Vedete
Pe aceeași temă