Lidia Buble e însărcinată? Anunțul care a pus pe jar fanii celebrului cuplul

Publicat: 08 Apr. 2020, 12:54 Vedete

Lidia Buble e însărcinată? Anunțul care a pus pe jar fanii celebrului cuplul.

Lidia Buble și Răzvan Simion au o relație de mai bine de 5 ani, locuiesc împreună, dar nu s-au căsătorit. Însă, de când se află în izolare la domiciliu, cei doi petrec mai mult timp împreună ca niciodată și se pare că le este benefic.

Lidia Buble a avut o intervenție în emisiunea „Vorbește Lumea”, unde a povestit despre cum decurge perioada de carantină. La întrebarea pusă de Adela Popescu dacă nu cumva perioada aceasta vine și cu un bebeluș, iar reacția artistei a fost una entuziastă:

„Oh, Doamne ajută. Eu zic că da. La cum stă treaba acum, numai în casă, numai în casă… Înainte mă plângeam că nu avem timp să ne vedem. Spuneam că ne vedem mai mult seara, că el e matinal și eu pasăre de noapte, călătoream mult prin țară. Acum pentru că toată ziua suntem lipiți, nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic. Nu mă vezi ce zâmbet am pe buze”, a spus Lidia Buble.

Lidia Buble e însărcinată? Se pare că celor doi le priește faptul că petrec atât de mult timp împreună, relația lor consolidându-se în perioada de carantină.  „Nu, culmea nu ne certăm. Cumva îmi era teamă de treaba asta și spuneam ‘auzi ce ne facem acum că toată ziua ești pe capul meu și invers. Și văd că ne înțelegem foarte bine. Gătim împreună, ne uităm la seriale, avem ce să facem, chiar nu ne plictisim. Trebuie să recunosc că eu sunt cea care e mai optimistă, pozitivă de fiecare dată”, a mai spus Lidia Buble.

Publicat: 08 Apr. 2020, 12:54 Vedete
Pe aceeași temă