Legatura emotionanta pe care o au baietelul si pisica lui! L-a salvat atunci cand toata lumea isi batea joc de el din cauza felului in care arata :(

Publicat: 26 Apr. 2018, 17:22 Viral

Baietelul si pisica lui au devenit de nedespartit in doar cateva zile.

Micutul era constant batjocorit din cauza felului in care arata. Pentru ca s-a nascut diferit fata de alti copii, el a avut mereu parte de insulte din partea colegilor de clasa. Insa, intr-un timp scurt, baietelul si pisica lui au devenit de cei mai buni prieteni.

Povestea emotionanta a micutului a reusit sa starneasca tot soiul de reactii, odata ce s-a aflat prin ce a fost nevoit sa treaca Madden, un copil de doar 7 ani din Minnesota, in Statele Unite ale Americii.

Legatura emotionanta pe care o au baietelul si pisica lui

Micutul e dovada ca un animal de companie poate schimba complet viata cuiva. Legatura pe care baietelul si pisica sa o au acum e una incredibila, iar felina l-a salvat pe acesta de cateva ori de la singuratate.

Mai mult, parintii copilului au fost cei care au facut publica intreaga poveste, in speranta ca vor trage un semnal de alarma. Baietelul si pisica lui sunt acum de nedespartit, mai ales pentru ca impartasesc aceleasi caracteristici fizice!

Madden s-a nascut diferit fata de alti copii si medicii l-au diagnosticat inca din primele clipe de viata cu o mutatie genetica numita „heterochromia iridis„. Aceasta malformatie face referire la diferenta regasita la nivelul culorii irisului.

Baietelul si pisica lui au devenit insa cei mai buni prieteni, odata ce Madden a observat ca si felina are ochiul stang intr-o nuanta diferita de cel drept. In plus, copilul mai sufera si de o alta malformatie craniofaciala, la nivelul buzei superioare. In mod uimitor, si pisica lui are acelasi defect fizic. „Au fost predestinati unul pentru celalalt”, au spus parintii lui Madden.

Madden a fost atat de tare influentat de aparitia felinei in viata sa, incat a decis sa faca si un filmulet, care a devenit viral, in a marturit cat de greu e sa fii diferit. Baietelul si pisica lui, pe nume Moon, sunt cei mai buni prieteni, fiindca micutul nu a reusit sa isi gaseasca niciodata copii de varsta sa cu care sa se joace.

„Nu fiti rai cu alti oameni doar pentru ca arata diferit. Deja am fost cu totii in situatii foarte grele pana acum. Aratati mai multa bunatate fata de cei de langa voi. Asa nu faceti decat sa pierdeti compania unor oameni extraordinari, doar pentru ca arata intr-un alt mod. Daca cineva se poarta urat cu voi, aratati-le mai multa bunatate, pentru ca genul asta de oameni au nevoie de mai multa iubire”, a spus Madden, in filmulet, potrivit lovewhatmatters.com.

Publicat: 26 Apr. 2018, 17:22 Viral
Pe aceeași temă