Pisicuta asta s-a nascut cu doua fete! Cum arata specimenul extrem de rar? VIDEO

Publicat: 26 Feb. 2018, 15:30 Life

Pisicuta asta s-a nascut cu doua fete! Cum arata specimenul extrem de rar? Narnia are jumatate de fata neagra si jumatate gri. Inca de puiut a reusit sa fie in centrul atentiei.

De regula ne ferim de oamenii cu doua fete, insa cand vine vorba despre o dragalasenie de pisica lucrurile stau cu totul altfel. Ghemotocul cu blana a reusit sa cucereasca Internetul. Pisicuta asta s-a nascut cu doua fete! Cum arata specimenul extrem de rar?

Intr-o locuinta din Franta traieste o pisicuta din rasa British shorthair cu doua fete: jumatate neagra si jumatate gri. Coloritul animalutului o face sa se numere printre cele mai rare exemplare din lume. Cele doua culori sunt perfect deliminate de linia trasata de aceasta data de „mama natura”. Fotograful Jean-Michel Labat a surprins-o pe Narnia in cele mai dragalase ipostaze.

Animalutul a venit pe lume pe 28 martie 2017, iar stapana sa, Stephanie Jimenez, s-a indragostit pe loc de ochii sai albastri. Chiar daca nu se cunoaste cu exactitate cauza coloritului deosebit al Narniei, in general animalutele cu acest tip de look misterior poarta numele de „chimeras”.

pisica cu doua fete

 

Continuarea articolului »

Publicat: 26 Feb. 2018, 15:30 Life
Pe aceeași temă