Laurette, anunț surprinzător despre căsătorie! „Am ales un om bun și minunat care a fost mereu lângă mine”

Publicat: 09 Sep. 2020, 11:40 Vedete

Laurette își ține, mereu, fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Frumoasa vedetă le-a făcut o surpriză de proporții admiratorilor săi și le-a dat o veste mare. 

Vedeta a profitat la maximum de zilele de vară, iar perioada pandemiei a fost, se pare, o perioadă prolifică pentru Laurette.
„De azi mi-am schimbat numele, dar în același timp vreau să-mi schimb și destinul…. am ales un om bun și minunat care a fost mereu lângă mine atât la bine, cât și la greu… un om care merită toată iubirea și respectul meu… un om care nu s-a lăsat bătut și a luptat din răsputeri să-i fiu alături… un om bun și credincios de asta aveam nevoie…” – a mărturisit ea, scrie Unica.

Însă, la finalul mesajului aceasta dezvăluie că nu s-a măritat și că de fapt le-a făcut o farsă admiratorilor săi. „Am glumit” –  le-a transmis ea fanilor de pe Facebook.

Reacțiile celor care o urmăresc nu au întârziat să apară: „Nu mai sta cu capul în nori, coboară pe pământ”, „Nu te descuraja… orice om are perechea lui, într-o bună zi o vei găsi și tu!”, sunt două dintre mesajele primite de la admiratori.

Laurette: „Pandemia m-a făcut să reflectez puțin la viață!”

„Pandemia m-a făcut să reflectez puțin la viață! Mi-am dat seama că viața merită trăită cu fiecare clipă, că nu regret nimic și că anul 2019 a fost cel mai frumos an din viața mea. Am depășit  unele probleme, am luptat până în ultima clipă și nu m-am lăsat depășită de probleme,  am căutat soluții și nu m-am lăsat pradă depresiei. În prima parte a carantinei am trecut și eu, ca tot omul cred, prin tot felul de stări, de la tristețe, anxietate, depresie, însă întotdeauna am stat conectată cu familia și prietenii mei de peste hotare. Am vorbit, am făcut petreceri online și am stat conectați susținâdu-ne unii pe ceilalți. Este foarte greu să îți ia cineva libertatea de pe o zi pe alta”, a declarat Laurette cu câteva săptămâni în urmă.

Publicat: 09 Sep. 2020, 11:40 Vedete
Pe aceeași temă