EXCLUSIV | Laurette și-a scos la vânzare casa din Tunari! Cu cât o vinde și în ce relații este acum cu Magaye Gueye și cu tatăl fetiței sale! „Timpul și-a spus cuvântul”

Publicat: 16 apr. 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Laurette s-a întors în țară și are planuri mari. Își vinde casa din Tunari, și-a mutat din nou fiica de 13 ani la școala unde mergea de obicei și e hotărâtă să facă bani. Iar asta înseamnă că focoasa mulatră este pusă pe treabă. Dacă mai este sau nu cu Magaye Gueye, Ciao.ro a aflat detalii despre statutul relației lui Laurette cu atacantul care a jucat în Premier League.

Ce faci, Laurette? Te-ai întors în țară?

Fac bine, mulțumesc! M-am întors pentru o perioadă, pentru că e fata mea la școală și trebuie să stau cu ea.

Dar ea nu făcea școală în Franța?

Ba da, făcea școală acolo, dar nu prea s-a putut obișnui și am zis că decât să o chinui, am adus-o înapoi. Am adus-o înapoi la școala ei din București.
Serena are 13 ani acum. O să crească puțin mai mare și atunci o să decidă ea singură unde vrea să plece.
Am zis că nu o să o mai stresez. Când o să decidă ea, atunci. A zis că o să plece când o să se facă mai mare. Și la liceu a zis că pleacă ea singură.

Laurette și-a scos la vânzare casa din Tunari!

Unde, la ce liceu ar vrea să dea? Ce-i place să studieze?

Ea este foarte talentată încă de când era micuță, de la 2 ani jumate-3 ani, schița. E foarte talentată în tot ce înseamnă artă, pictură, schițe. Și cred că va merge pe drumul ăsta, design de interior sau ceva arhitectă.

Mama ta are grijă de ea aici? Adică e pe mâini bune?

Mama a avut grijă în fiecare vară, pentru că ea merge doar în vacanță la mama. În fiecare vară a avut grijă de ea. Este mătușa mea care se ocupă de ea, este și tatăl ei. Sunt și eu. Adică e pe mâini bune.

Deci relația cu tatăl ei e ok?

Da, e ok.

Ziceai că vrei să vinzi casa din Tunari, în care voi ați locuit acolo cu toții.

Da. Casa am achiziționat-o în anul 2019. Cred că au trecut aproape 5 ani. Este o casă foarte frumoasă, cu 4 dormitoare, 3 băi, living, bucătărie, grădină, terasă. Și am scos-o la vânzare pentru că planul meu este să ne mutăm definitiv din țară. Nu știu dacă o să-mi cumpăr o altă locuință în România, însă, momentan, casa este pusă la vânzare. Așa că cine este interesat să mă contacteze.

Cu cât o vinde și în ce relații este acum cu Magaye Gueye și cu tatăl fetiței sale!

Cu ce preț ai decis să vinzi casa?

Prețul casei din Tunari este de 240.000 de euro.

Cum e acum relația ta cu Magaye Gueye?

Ah, cu Magaye, cu Maghi. Relația cu Magaye este o relație de prietenie. Suntem prieteni, e frumos, totul e ok.

Pentru că s-a tot scris că v-ați despărțit, după aceea că iar sunteți împreună, că stați în Franța…

Ne-am despărțit, ne-am împăcat. Așa e în relații. Oamenii se mai împacă, se mai certă.

Și cu tatăl fetiței, cu Mihai, cum te înțelegi?

Cu tatăl fetiței suntem în relații bune. Serena are o relație foarte frumoasă cu tatăl ei. Eu la fel, suntem în relații ok. Timpul și-a spus cuvântul, lucrurile s-au așezat. Și important e că noi suntem părinții unui copil minunat, pe care l-am făcut din dragoste.
Și este important ca noi să fim sănătoși, să ne înțelegem bine, să putem să ne ocupăm de ea.

Timpul și-a spus cuvântul

Îți mai dorești și alți copii? La un moment dat ziceai că vrei un băiețel!

La un moment dat am zis că vreau un băiețel, acum mi-am schimbat părerea. E foarte greu să ai copii, să crești copii. Eu, având și fetița și crescând-o singură pe mai departe, a fost destul de dificil. Și în momentul ăsta nu cred că mi-aș dori un copil acum, sau cel puțin nu acum. Dar dacă e să fie de la Dumnezeu vreodată, îl primim cu mare drag.
Dar acum nu, ne focusăm pe alte planuri, că avem lucruri importante de făcut.

Mai ai salonul de masaj?

Da, am și salonul de masaj. Mă ocup și de salonul de masaj. Merg lucrurile…

În imobiliare investești? Cam toată lumea face asta acum…

Nu, nu mai vreau să mai investesc în nimic în momentul de față, pentru că eu am pierdut foarte mulți bani în pandemie cu salonul ăsta de masaj. Am pierdut foarte mulți bani și în momentul de față nu vreau să mai investesc în nimic. Vreau doar să mă bucur puțin de viață, pentru că în ultimii ani am tot fost pe fugă, pe amenajări și nu a ieșit ce mi-aș fi dorit eu.

La capitolul bărbați,  dragoste… Cum stai? Ești singură? Sau ești dezamăgită? Te gândești mai bine înainte să alegi ceva?

Nu vreau să mă mai gândesc la bărbați, vreau să fac bani.
Vreau să fac bani, că e mai important. Cred că, da, asta e important, să fac bani. Că după aceea pot să-mi aleg eu pe cine vreau.

Publicat: 16 apr. 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×