Laurențiu Duță, veste bună pentru fanii 3 Sud Est

Publicat: 01 dec. 2020, 11:40 Autor: Elena Vedete
Laurențiu Duță, veste bună pentru fanii 3 Sud Est

Mihai Budeanu, component al trupei 3 Sud Est, a trecut prin momente dificile după ce s-a infectat cu noul coronavirus. A ajuns la Terapie Intensivă, dar, din fericire, starea lui de sănătate se îmbunătățește. Vestea a fost dată de colegul lui de scenă și bunul său prieten, Laurențiu Duță.

„Starea lui Mihai este mai bună de la o zi la altă după o săptămâna foarte grea, cu mult stres și emoții la terapie intensivă. Pericolul a trecut iar acum urmează o perioada de recuperare. A venit timpul să mulțumim medicilor care i-au salvat viață lui Mihai.

Dr. Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infectionist in Las Vegas, care ne-a furnizat protocolul de tratament folosit de el in spitalul din Vegas. Am avut marele noroc ca a existat o foarte buna si extrem de rapida colaborare si comunicare intre medicii din Romania si Dr. Alexie.
Multumiri calde prietenului nostru, medic primar ATI Ciprian Barbulescu care a fost la fel de implicat si de atent in tratarea lui Mihai si personalului medical al Spitalului Municipal Mangalia. Multumiri de asemenea medicilor si cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Medgidia, in special Dr. Ionut Vasiliu pentru aportul foarte important in salvarea vietii lui Mihai.
Aveti grija de voi si de ceilalti din jurul vostru purtand masca si pastrand distanta. ❤️❤️❤️, a scris cântărețul pe Facebook. 

Mihai Budeanu a fost în stare gravă

Mihai Budeanu a fost confirmat pozitiv cu coronavirus, în urmă cu aproape 14 zile. Starea de sănătate a acestuia nu era deloc bună. Cântărețul în vârstă de 44 de ani a fost internat inițial la Spitalul Municipal Mangalia (spital suport COVID), însă în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia.

“Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat atunci. pentru Focus Press, un medic din cadrul unităţii spitaliceşti de la Mangalia.

Medicii de la spitalul din Medgidia, unde a fost transferat, au confirmat faptul că starea de sănătate a lui Mihai Budeanu este foarte delicată.

Starea lui Mihai este mai buna de la o zi la alta dupa o saptamana foarte grea, cu mult stres si emotii la terapie…

Posted by Laurentiu Duta on Monday, November 30, 2020

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 01 dec. 2020, 11:40 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă