Laura Stoica a murit acum 13 ani. Cantareata era insarcinata cand tragedia s-a produs

Publicat: 09 Mar. 2019, 17:17 Vedete

Pe data de 9 martie, crestinii celebreaza sarbatoarea celor 40 de Sfinti Mucenici de la Sevastia, dar o si comemoreaza pe indragita artista.

Laura Stoica a murit acum 13 ani. Cantareata s-a stins din viata pe 9 martie 2006, intr-un accident de circulatie. Se afla alaturi de bateristul Cristian Margescu, in varsta de 36 de ani. Cel care urma sa ii devina sot era baterist si a cantat si in trupa Metrock.

Laura Stoica a murit acum 13 ani, dar fanii ei nu au uitat-o. An de an isi aduc aminte de ea, ii pun flori la mormant si ii aprind o lumanare. Nici artistii din Romania nu au uitat-o, adesea aducandu-i tributuri in concertele lor. Laura Stoica a avut zeci de piese, cele mai celebre fiind:

  • „Un actor grăbit”, „Focul”, „Doar tu”, „Cartierul cântă rock”, „Nici o stea”, „Mereu mă ridic”, „Mai frumoasă”.

Laura Stoica a murit acum 13 ani


Pe data de 9 martie 2006, Romania a amutit la aflarea vestii ca artista s-a dus. Avea 38 de ani si era insarcinata in trei luni. Urma sa aduca pe lume primul ei copil. Adriana-Laurenția Stoica, pe numele ei complet, a fost si este cea mai buna cantareata rock pe care Romania a avut-o.

A fost prima rockeritza moderna a romaniei. Avea un talent remarcabil, o frumusete aparte si o personalitate de nota 10. Laura Stoica si bateristul Cristian Margescu se intorceau de la un concert sustinut in Urziceni. Apoi s-a petrecut tragedia cumplita in care ea a murit, alaturi de logodnic si fatul din burtica.

Laura Stoica a murit insarcinata in 3 luni


Ani de zile, artista rock credea ca nu poate avea copii. Cand a aflat vestea cea buna, era Craciun. S-a bucurat de cadoul de la Dumnezeu si se simtea binecuvantata. Copilul urma sa se nasca in luna septembrie 2006. Laura Stoica și Cristian Mărgescu s-au logodit în 2005, de Dragobete.

Cine a fost Laura Stoica

  • S-a nascut pe 10 octombrie 1967, era o Balanta indarjita. A venit pe lume in localitatea Sinesti, Ialomita. S-a lansat in 1990 la Mamaia, unde a participat la celebrul festival de unde multe artiste ale Romaniei si-au pornit cariera.
  • A castigat premiul I la sectiunea de interpretare. Piesa cantata de Laura Stoica atunci a fost ”Dă, Doamne, cântec”. In 1991 a fost declarata cea mai buna solista pop-rock din Romania. Melodia „Un actor grăbit”, compusă de Bogdan Cristinoiu, a fost aleasă piesa anului si a devenit hit.
  • Talentul si frumusetea ei au atras zeci de fani din toata tara. A avut mai multe prezențe la Festivalul ”Cerbul de Aur” și câștigă premiul I pentru debut discografic, cu single-ul ”Un actor grăbit” (1992). A avut sute de concerte și spectacole în toată țara și în străinătate, precum și peste 650 de apariții la televiziune, informeaza click.ro.
Publicat: 09 Mar. 2019, 17:17 Vedete
Pe aceeași temă