Laura Andreșan și Grasu XXL s-au despărțit. Ce mesaj a transmis artistul: ”Da, este adevărat…”

Publicat: 14 dec. 2020, 10:36 Autor: Andreea Voicu Vedete

Laura Andreșan și Grasul XXL au decis să meargă pe căi separate, după o relație de peste 12 ani.

Pe rețelele de socializare a apărut un mesaj conform căruia celebrul Grasu XXL anunța despărțirea sa de Laura Andreșan, fosta actriță de filme destinate adulților. Cei doi au o fetiță care va împlini vârsta de doi ani vara viitoare, arată Cancan.

În urmă cu o zi, Grasu XXL a postat următorul mesaj pe Instagram: ”Știți că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun, trebuie să îl știți de la mine și Laura, nu din presă sau de altundeva. Eu și Laura ne-am despărțit, da, este adevărat, avem împreună o minune de fetiță pe care o să o creștem împreună, așa că v-aș ruga să ne respectați intimitatea și liniștea în momentele astea dificile”.

După ce s-a anunțat despărțirea printr-un mesaj pe rețelele de socializare, Laura Andreșan a postat și ea o imagine în dreptul căreia a scris: “#mybabydaddy (n.r.:#tăticulcopilașuluimeu) #OmBun @blanadeurs”.

Laura Andreșan, despre bărbatul din viața ei: Eu m-am schimbat, a dispărut femeia nesigură şi fricoasă”

Fosta actriță mărturisea în urmă cu un an faptul că relația cu bărbatul de lângă ea a schimbat-o mult.

“Ani de zile am cerut şi eu atenţie, iubire, prezenţă, timp…de la bărbatul de lângă mine. Într-un fel sau altul le şi primeam, dar era suficient să nu le am preţ de o secundă… ca totul să simt că se năruie. Şi evident începea războiul. Zilele trecute Dragoş mi-a atras atenţia că nu ne-am certat demult, că, de fapt, nu ne mai certăm de ceva vreme. Aşa e. Hm? Oare unde a dispărut conflictul? Păi, cinstit spus.. a dispărut frica… şi odată cu ea şi cererile mele. Nu-i mai cer nici atenţie nici flori, nici timp, nici iubire. Asta nu înseamnă că nu le primesc. Nu, nici vorbă… el este prezent în viaţa mea şi îmi oferă suficient de mult şi de multe, încât nu-mi rămâne decât să sper că e şi reciproc.

Ce s-a schimbat? Eu m-am schimbat, a dispărut femeia nesigură şi fricoasă, care avea un million de temeri şi tot atâtea solicitări. Desigur, relaţia pe care am consolidat-o noi în mai bine de un deceniu ne oferă siguranţă, dar înainte de orice tind să cred că siguranţa asta este mai mult susţinută de relaţia autentică pe care am dezvoltat-o eu cu mine însămi”, mărturisea ea.

Sursă captură: capturi video youtube, instagram Grasu XXL

Publicat: 14 dec. 2020, 10:36 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă