Laura Andreșan, mesaj la o lună după ce a anunțat despărțirea de Grasu XXL: ”Faptele astea sunt întotdeauna murdare”

Publicat: 11 ian. 2021, 12:11 Autor: Andreea Voicu Vedete

În luna decembrie a anului trecut, Grasu XXL și Laura Andreșan au anunțat că s-au despărțit. La o lună de la anunț, Laura a postat pe rețelele de socializare mai multe citate și mesaje motivaționale sau, așa cum spune ea, ”un adevăr pe zi”.

Pe social media, Laura Andreșan, fosta parteneră a lui Grasu XXL, a postat un mesaj care ar putea face referire la relația pe care a avut-o cu artistul. Vedeta este de acord cu mesajul care spune că oamenii au ajuns să se mintă singuri: ”Pentru ca prea ne place sa ne mințim frumos, și sa ne pierdem prin nu știu care Zen, mi-au propus un singur lucru pe 2021… un adevăr pe zi. Ideea am uitat-o ieri, așa ca luați de va minunați azi…”.

”Adevărul e posibil doar întâmplător. Vreți ca omul să vă povestească cea mai urâtă faptă din viața lui și-i mai pretindeți și strălucire. Faptele astea sunt întotdeauna murdare… Mulți strălucesc pe dinafară și vor să pară onestitatea întruchipată numai pentru că au caleașca proprie. Și-s destui cei cu caleașcă… Și prin ce mijloace…”, a mai scris Laura Andreșan, arată Spynews.

Laura Andreșan și Grasu XXL s-au despărțit

Laura Andreșan și Grasul XXL au decis să meargă pe căi separate, după o relație de peste 12 ani. Pe rețelele de socializare a apărut un mesaj conform căruia celebrul Grasu XXL anunța despărțirea sa de Laura Andreșan, fosta actriță de filme destinate adulților. Cei doi au o fetiță care va împlini vârsta de doi ani vara viitoare, arată Cancan.

Grasu XXL a postat următorul mesaj pe Instagram: ”Știți că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun, trebuie să îl știți de la mine și Laura, nu din presă sau de altundeva. Eu și Laura ne-am despărțit, da, este adevărat, avem împreună o minune de fetiță pe care o să o creștem împreună, așa că v-aș ruga să ne respectați intimitatea și liniștea în momentele astea dificile”.

Sursă foto: arhivă Ciao, capturi video

Publicat: 11 ian. 2021, 12:11 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă