VIDEO. O mai ții minte pe Laura Andreșan? Ce face și cum arată fosta bombă sexy

Publicat: 07 dec. 2020, 10:34 Autor: Elena Vedete

Laura Andreșan era bomba sexy în anii 2000. Anii au trecut și despre fosta ”profă de sex” nu s-a mai scris nimic. Însă, laurei îi merge cum nu se poate de bine.  De peste un an, Laura Andreșan și Grasu XXL sunt părinții unei fetițe, după o relație de mai bine de zece ani.

Laura a trecut printr-o transformare spectaculoasă și felul în care arată acum, dar mai ales stilul ei de viață actual nu mai seamănă deloc cu ceea ce știa toată lumea despre Laura Andreșan.

În luna iunie a acestui an, fetița Laurei Andreșan a împlinit un an. Pe rețelele de socializare, Laura este foarte activă și își ține urmăritorii la curent cu activitățile ei personale și profesionale. Laura Andreșan este acum psiholog și își iubește meseria, care a recunoscut că a ajutat-o și pe ea foarte mult să-și schimbe stilul de viață.

„Am învățat să am încredere în mine, să mă iert, să mă accept, să mă iubesc și să iubesc, dar nu la modul nevrotic. Am mai învățat smerenia, recunosc că mai am de lucru. Și, da!… Îl iubesc pe Freud!”, a declarat iubita lui Grasu XXL potrivit wowbiz.ro.

Laura Andreșan, studenta profesorului doctor academician Constantin Balaceanu-Stolnici

În anul 2016, Laura Andreșan a absolvit psihologia la Universitatea Ecologica Bucuresti. La ceremonie a participat si profesor doctor academician Constantin Balaceanu-Stolnici, care a avut-o ca studenta pe Laura, devenită celebra pentru pictorialele sale sexy si spuranumele de „Profa de sex”.

„Stii…pe mine nu m-a fascinat niciodata psihanaliza, dar văzand schimbarea ta parca incep sa-i dau credit”, a fost mesajullui Stolnici pentru Andresan.

Anterior, Laura se declarase coplesita de faptul ca este studenta unei asemenea personalitati: „Sa fii student al domnului academician presupune sa gandesti liber, sa muncesti mult, sa iti contesti propriile rezultate pentru a le valida sau a le corecta, sa investesti pasiune, deci energie psihica in cunoasterea conditiei umane, sa accepti ca tot ce stii e doar un atom din materia pe care acest om cu spirit imens o va insera in campul constiintei tale, adica in tine, in sufletul tau!”.

Sursa foto: Facebook Laura Andresan

Publicat: 07 dec. 2020, 10:34 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă