Cu ce se ocupă Laura Andreșan, după despărțirea de Grasu XXL! Ia 200 de lei pe oră

Publicat: 13 mart. 2023, 13:03 Autor: Camelia Vedete

Laura Andreșan, fosta iubită a lui Grasu XXL, a fost una dintre cele mai cunoscute femei din România. Ea s-a aflat pe prima pagină a multor ziare ani la rând pentru că nu se ferea să povestească lucruri intime din viața ei. Timpul a trecut, iar Laura nu mai este cea din trecut.

Laura Andreșan a decis să se retragă din viața publică în urmă cu mai mulți ani, dar declarațiile sale nu au fost uitate. Ea chiar a făcut un clasament al bărbaților cu care a întreținut relații intime. Pe această listă se află Adrian Mutu și Cosmin Contra. Fosta iubită a lui Grasu XXL nu a s-a oprit doar la a spune numele acestor bărbați, chiar dacă unii dintre ei erau căsătoriți. Laura a povestit în detaliu toate momentele petrecute alături de ei.

Cu ce se ocupă Laura Andreșan, după despărțirea de Grasu XXL

Femeia a devenit cunoscută și în presa internațională, după ce a dat un interviu, la începutul anilor 2000, în legătură cu Adrian Mutu. Laura Andreșan a declarat că Adrian Mutu consuma droguri. În urma interviului dat jurnaliștilor de la The Sun, ea a primit 10.000 de euro. Declarațiile controversate nu s-au terminat aici.

Ia 200 de lei pe oră

Laura s-a aflat pe prima pagină a ziarelor până în 2008, perioadă în care a devenit iubita lui Grasu XXL. Cei doi au fost împreună 13 ani, timp în care Laura a decis să lase toate activitățile din trecut în urmă, Ulterior, ea a urmat cursurile Facultății de Psihologie, dar încă nu a reușit să profeseze în domeniu. Fosta parteneră a rapperului a rămas însărcinată, iar acest eveniment a schimbat categoric.

Citește continuarea pe CANCAN.RO.

Laura Andresan si Grasu XXL, povestea de iubire

„Profa de sex” si cantaretul au avut o relatie plina de nabadai, mai ales ca in trecut, Laura facea parte din scandalurile mondene care i-au adus in cele din urma celebritatea.

Insa totul s-a schimbat de cativa ani, pentru ca aceasta s-a linistit si a luat-o pe alt drum. Astfel s-a hotarat sa urmeze studiile in psihologie, iar acum chiar lucreaza in domeniu.

Cum s-au cunoscut Laura Andresan si Grasu XXL

Laura Andresan si Grasu XXL s-au cunoscut in 2007, la filmarile unui videoclip, iar de atunci au ramas impreuna, evident, ca orice alt cuplu, cu mici certuri si neintelegeri peste care au trecut cu brio.

Sunt impreuna de peste un deceniu, insa in decursul acestor ani au avut de trecut peste multe incercari si greutati, care le-au pus in pericol relatia. Insa cumva au reusit sa gaseasca o cale prin care sa faca sa fie armonie in cuplu. Citește continuarea aici.

Publicat: 13 mart. 2023, 13:03 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×