Klaus Iohannis, apel către români: „Legea se aplică, se impune, nu se discută! Respectați normele de conduită, nu vă dați mâna, păstrați distanța!”

Publicat: 01 Apr. 2020, 14:10 News
Klaus Iohannis, apel către români: Legea se aplică, se impune, nu se discută! Respectați normele de conduită, nu vă dați mâna, păstrați distanța!

Președintele Klaus Iohannis a susținut miercuri o declarație de presă la Palatul Cotroceni, după ședința de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19.

„Toate aceste măsuri au fost luate pentru a vă proteja sănătatea și pentru a înlesni munca medicilor. Majoritatea românilor au înțeles că legile se respectă și această situație de stare de urgență e una foarte serioasă. Un aspect foarte special îl reprezintă siguranța și ordinea publică. Exact asta a fost tema discuției cu premierul Orban, cu ministrul Marcel Vela, Nicolae Ciucă și secretarul de stat Despescu de la Interne. E absolut necesar ca toată lumea să respecte legislația”, a spus Klaus Iohannis.

Iohannis: „Legea se aplică, se impune, nu se discută”

„Ce se întâmplă cu cei care nu au înțeles? Ei aceștia vor fi amendați. Legea se aplică, se impune, nu se discută. Cine nu se conformează va fi amendat. Autoritățile au lucrat foarte serios. S-au dat peste 78.000 de amenzi. Legea este clară, este pentru protecția oamenilor, pentru protecția medicilor. Respectați normele de conduită, nu vă dați mâna, păstrați distanța!”, a completat preșesintele României.

Publicat: 01 Apr. 2020, 14:10 News
Pe aceeași temă