Jurnalista Tazeen Ahmad a murit. Fosta prezentatoare BBC avea 48 de ani

Publicat: 13 Nov. 2019, 10:57 Ciao.ro

Fosta prezentatoare de știri Tazeen Ahmad a murit, la vârsta de 48 de ani, din cauza unei boli incurabile. Reputata jurnalistă britanică a lucrat la posturile BBC News, Channel 4 și NBC, relatează Mirror.

Jurnalista Tazeen Ahmad a murit. Frații jurnalistei au confirmat că Tazeen Ahmad a murit după ce a pierdut lupta cu cancerul. Ea a lăsat în urmă doi băieți, notează Mirror.

„Suntem extrem de mândri de tot ce a realizat ca mamă, jurnalistă, scriitoare și activitatea de coach. Foarte multe persoane au fost impresionate de calitățile ei de schimba viețile oamenilor în bine”, este mesajul rudelor ei.

Jurnalista Tazeen Ahmad a murit

Tazeen Ahmad a fost descrisă ca fiind „unul dintre cei mai talentați jurnaliști din generația ei”. Potrivit Mirror, Tazeen Ahmad și-a început cariera ca reporter la BBC Three, iar ulterior a prezentat numeroase buletine de știri.

Ea a realizat mai multe investigații despre rețele de traficanți de ființe umane sau despre femei jihadiste. În 2015, ea a prezentat documentatul intitulat „Adevărul despre abuzurile sexuale comise asupra copiilor” difuzat de BBC Two.

Publicat: 13 Nov. 2019, 10:57 Ciao.ro
Pe aceeași temă