Din nou doliu în presa din România! A murit jurnalista Mădălina Ciocan

Publicat: 05 mai 2021, 10:00 Autor: Elena Arhiva
Din nou doliu în presa din România! A murit jurnalista Mădălina Ciocan

Este din nou doliu în presa din România! După două dispariții fulgerătoare ale unor cunoscuți jurnaliști, azi, Victor Ciutacu a anunțat pe pagina sa de Facebook că Mădălina Ciocan, colega sa de România TV, a încetat din viață. 

”Nu există om politic, analist, cântăreț sau artist care contează să n-o știe pe Mădălina Ciocan. Ce nu știa nimeni, în afară de mine și de Alina Pana, colega ei de baricadă, e că, deși era grav bolnavă, ea l-a convins pe Gigi Becali să doneze instant diferența (mare) de bani necesară operației lui Seby Duta în campania umanitară uriașă pe care numai eu știu cum am dus-o la capăt. Odihnește-te în pace, Didino, că mult te-ai mai chinuit! Tare devreme ai plecat…”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Eugen Chelemen, directorul editorial RomâniaTV, a rememorat persoana Mădălinei tot într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Drum lin, Mădălina! Romania TV a pierdut o colegă deosebită, o personalitate cum nu am mai întâlnit! Vei rămâne mereu în inimile noastre, DIDINO!”, a scris Chelemen.

Drum lin, Mădălina! Romania TV a pierdut o colegă deosebită, o personalitate cum nu am mai întâlnit! Vei rămâne mereu în inimile noastre, DIDINO!

Posted by Chelemen Eugen on Tuesday, May 4, 2021

Și Monica Tatoiu și-a luat la revedere de la aceasta.  A plecat la ceruri Mădălina Ciocan. Era omul cu care râdeam cu poftă, chiar atunci când ne era greu la amândouă. Oamenii frumoși se duc. Îmi plăcea să creez haine pentru ea. Aici fericită în ultima creație”, a scris aceasta.

Sursa foto: Facebook Chelemen Eugen

Publicat: 05 mai 2021, 10:00 Autor: Elena Arhiva
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă