Doliu în presa din România. Tânăra jurnalistă Iuliana Roibu a încetat din viață

Publicat: 11 Jan. 2021, 08:18 Arhiva
Doliu în presa din România. Tânăra jurnalistă Iuliana Roibu a încetat din viață

Iuliana Roibu, jurnalista în vârstă de 41 de ani, a decedat, anunțul morții fiind făcut pe pagina de Facebook a acesteia, duminică, de către membrii familiei.

„Sunt fericită că am fost mama, fiica, sora, soție și prietenă. Va mulțumesc că ați fost familia mea. Va iubesc!”, a fost mesajul publicat pe rețeaua de socializare.

„Cu demnitatea și discreția pe care i le știu toți cei care o cunosc, Iuliana a plecat dintre noi. Cei care vor să o conducă pe ultimul drum o pot face marți, 12 ianuarie, la ora 12, la Cimitirul Bellu. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească!”

„Sunt fericită că am fost mamă, fiică, soră, soție și prietenă.
Vă mulțumesc că ați fost familia mea. Vă iubesc!”

Cu…

Posted by Iuliana Roibu on Sunday, January 10, 2021

Iuliana Roibu a fost una dintre cele mai apreciate jurnaliste din România de pe domeniul economic, cu o experiență de peste 15 ani în presă, a lucrat la Evenimentul Zilei, Bussines Magazin, PRO TV și Financial Times.

Ulterior, ea și-a desfășurat activitatea în în calitate de antreprenor și consultant pe probleme de comunicare, în numeroase proiecte în domenii precum branding, content management, strategie de PR, inovare și sustenabilitate.

În domeniul academic, Iuliana deținea un masterat în Jurnalism și Comunicare la Universitatea Alexandru Ioan Cuza. De asemenea, această a studiat Științe Sociale în cadrul Colegiului Green Templeton (Oxford, Marea Britanie), fiind membră a Institutului Reuters pentru Studii Jurnalistice.

Iuliana Roibu era și Președinta Asociației Române pentru Intoleranță la Gluten. Pe pagina de Facebook a organizației a fost publicat un mesaj de rămas bun, duminică.

Sursa foto: Iuliana Robu Facebook

Publicat: 11 Jan. 2021, 08:18 Arhiva
Pe aceeași temă