Jane Fonda a implinit 81 de ani. Actrita arata mai bine ca oricand

Publicat: 21 dec. 2018, 16:55 Autor: Simona Vedete

Frumoasa actrita Jane Fonda a implinit azi varsta de 81 de ani si arata mai bine ca oricand. Aceasta a marturisit secretele prin care se mentine asa bine.

Jane Fonda arata ca o femeie de cel putin 40 de ani, iar multi se intreaba cum de reuseste sa se mentina atat de tanar, avand si o doza de energie neexplicata.

Actrita, cunoscuta in toata lumea pentru rolul din Barbarella, a reusit sa stranga o frumoasa avere de 200 de milioane de dolari. Orice aparitie a sa este un exemplu de eleganta si rafinament, de la care tinerele au ce invata.

Jane Fonda a implinit 81 de ani

De curand a dezvaluit modul prin care se simtea atat de tanara, iar printre acestea se enumera stilul de viata sanatos, credinta, are o alimentatie echilibrata, si face foarte des miscare, in special exercitii de gimnastica aerobica.

Insa surpriza a fost alta, atunci cand a dezvaluit ca si sexul a fost extrem de important pentru ca trupul ei sa se poata mentine asa. Insa dupa varsta de 80 de ani nu mai vrea sa auda de niciun barbat in viata ei.

De ziua ei a petrecut cum nu se putea mai bine, fiind serbata de toti apropiatii. Fostul sot, Ted Turner, a fost cel care i-a organizat o petrecere surpriza iar cei doi copii, Vanessa si troy, precum si nepotii Malcom si Viva au fost prezenti pentru a sarbatori alaturi de actrita.

Publicat: 21 dec. 2018, 16:55 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă