Iulia Albu dă de pământ cu ”influencerițele”. Criticul de modă: ”Să facă şi alte lucruri decât să cumpere două perechi de chiloţi şi o cremă pentru faţă”

Publicat: 19 Aug. 2020, 10:03 Vedete

Criticul de modă Iulia Albu a avut ocazia să vadă foarte multe ținute ale vedetelor pe care le-a și criticat, însă de data aceasta dă de pământ cu ”influencerițele” de pe Instagram.

Iulia Albu susține că pe rețelele de socializare, în special pe Instagram, influencerii pot vinde și produse interesante, pentru publicul larg. Însă, acest lucru nu se întâmplă mereu în toate cazurile.

“Foarte mulţi oameni cred că Instagramul este doar despre a te preface că ciocneşti un pahar cu şampanie sau de a-ţi aplica Face App (n.r. – o aplicaţie care modifică trăsăturile feţei) pe o fotografie şi a încerca să pari o zână din poveşti, când tu nu ai nici manichiura făcută. Am văzut. Doamne fereşte să vă întâlniţi pe stradă cu majoritatea persoanelor care se consideră influenceri. Cred că ar trebui să le numim influenceuze pentru că există influenceri şi influenceuze. Aşa cum există creatori sau designeri şi createuze”, a spus Iulia Albu pentru Libertatea.

Iulia Albu: ”Este o unealtă foarte importantă pentru a influenţa oamenii să facă şi alte lucruri decât să cumpere două perechi de chiloţi şi o cremă pentru faţă”

“Consider că Instagramul este o unealtă foarte importantă pentru a influenţa oamenii să facă şi alte lucruri decât să cumpere două perechi de chiloţi şi o cremă pentru faţă. Dar bineînţeles nu consider că lucrurile se vor schimba radical, în momentul ăsta, doar prin faptul că 5 influenceri fac lucrurile diferit. Important e ca cei care contează să facă lucrurile la un nivel care să fie inspiraţional pentru cei care îi urmăresc”, adaugă criticul de modă, arată OK! Magazine.

Iulia Albu a criticat stilul vestimentar al Andreei Bănică

Criticul vestimentar și-a expus opinia în legătură cu modul în care se îmbracă Andreea Bănică. În 2018, Iulia Albu i-a criticat ținuta pe care a avut-o la un eveniment.

„Andreea, vaiii! Andreea este o fata atât de bună, dar când văd aceste imagini, îmi vine să manânc o pasta al dente. Îmi plac foarte mult sandalele din singurul motiv că sunt nude şi nu deranjează aceasta ţinută. Atunci când aveţi o ţinută foarte încărcată este bine să nu plusaţi. Ţinuta este o copie după ceva celebru, dar este foarte urâtă. Ştiu că Andreea se va supăra pe mine, dar ştii că îmi eşti dragă. În general, nu aş avea ce să comentez… În plus, nu-mi plac animalele omorâte, jupuite şi puse pe umăr doar pentru a satisface o anumită fiţă, dar ea este o fată frumoasă şi draguţă, nu-i aşa? Eu sunt într-o dispoziţie buna, iar nota mea pentru Andreea Banica este -4”, zicea vedeta.

Publicat: 19 Aug. 2020, 10:03 Vedete
Pe aceeași temă