Ce a spus Andreea Bănică despre Iulia Albu. În trecut, cele două au fost prietene: ”Eu am crezut în prietenia noastră, dar m-am înşelat crunt”

Publicat: 14 iul. 2020, 13:49 Autor: Andreea Voicu Vedete

Frumoasa artistă Andreea Bănică și celebra Iulia Albu au fost prietene în trecut, însă blondina face dezvăluiri incredibile despre designer.

Cântăreața și Iulia Albu nu mai sunt prietene de ceva timp și în prezent nici nu ar mai fi în relații tocmai bune, arată Ok! Magazine. Recent, Andreea Bănică a făcut o declarație despre vedetă, spunând despre aceasta că ar fi prefăcută. Cântăreața a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță și a participat la jocul ”Spui tot sau îți va lua gura foc”.

„E o perversă şi o prefăcută. Asta e Iulia Albu şi nu am de ce să nu o spun. Am blocat-o şi pe Instagram, pe reţelele sociale. Am fost prietene bune la un moment dat. Vorbeam despre multe lucruri, iar eu am crezut în prietenia noastră. Dar m-am înşelat crunt. Eu sunt de părere că oamenii trebuie să fie oneşti, nu prefăcuţi. Asta e ea, n-ai ce să-i faci”, a declarat artista.

Iulia Albu a criticat stilul vestimentar al Andreei Bănică

Criticul vestimentar și-a expus opinia în legătură cu modul în care se îmbracă Andreea Bănică. În 2018, Iulia Albu i-a criticat ținuta pe care a avut-o la un eveniment.

„Andreea, vaiii! Andreea este o fata atât de bună, dar când văd aceste imagini, îmi vine să manânc o pasta al dente. Îmi plac foarte mult sandalele din singurul motiv că sunt nude şi nu deranjează aceasta ţinută. Atunci când aveţi o ţinută foarte încărcată este bine să nu plusaţi. Ţinuta este o copie după ceva celebru, dar este foarte urâtă. Ştiu că Andreea se va supăra pe mine, dar ştii că îmi eşti dragă. În general, nu aş avea ce să comentez… În plus, nu-mi plac animalele omorâte, jupuite şi puse pe umăr doar pentru a satisface o anumită fiţă, dar ea este o fată frumoasă şi draguţă, nu-i aşa? Eu sunt într-o dispoziţie buna, iar nota mea pentru Andreea Banica este -4”, zicea vedeta.

Publicat: 14 iul. 2020, 13:49 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă