Anamariei Prodan i-a fost criticată ținuta! Ce reacție a avut impresara: ”Tu chiar vrei să dai de belea?”

Publicat: 07 Feb. 2020, 09:04 Vedete

Anamaria Prodan este una dintre cele mai frumoase femei din România, iar aparițiile ei sunt, cu siguranță, foarte apreciate de admiratori și designeri.

Sexy-impresara a avut recent lansarea show-ului în care apare alături de soțul ei, Laurențiu Reghecampf, iar aceasta a fost îmbrăcată complet în alb. Costumul pe care l-a avut la lansare a atras toate privirile!

Criticul Adrian Oianu și-a spus opinia despre frumosul costum pe care Anamaria Prodan l-a purtat la petrecerea cu tematica ”white party”. Criticul de modă a mărturisit că „dacă nu era umărul gol, era bine”.

„Păi da! A fost white party! Dar de ce nu mă chemi pe mine faţă în faţă cu Oianu? Vreau să vin săptămâna viitoare să-l întreb , a spus Anamaria Prodan la Xtra Night Show.

„Jură-te, Oianule! Mie nu îmi plac ţinutele tale, dragostea mea! Dacă mi-ar fi plăcut ceva în 40-50 de ani câţi fac, aş fi purtat o ţinută de-a ta… „De fapt, contează ce îmi place mie, nu lui Oianu! Ce? Eu îi zic cu răutate? Eu îl iubesc pe Oianu! Te iubesc, Adrian!”, a mai spus impresara.

Publicat: 07 Feb. 2020, 09:04 Vedete
Pe aceeași temă