Irinel Columbeanu, mesaj video pe internet! ”În acest răstimp am tot observat, ce și cum mi și ni se-ntâmplă…”

Publicat: 12 Jul. 2020, 13:51 Vedete

Irinel Columbeanu a postat pe platforma Youtube un videoclip de un minut în care le transmite urmăritorilor săi că urmează să facă câteva dezvăluiri despre viața lui.

Fostul milionar de la Izvorani a fost absent câteva luni din mediul online, iar videoclipul postat în urmă cu câteva zile, pe 8 iulie, este, cu adevărat, o surpriză pentru mulți dintre urmăritori. Irinel Columbeanu a transmis faptul că în perioada aceasta a realizat anumite lucruri și va vorbi la un moment dat despre ele. Fostul milionar are de gând să se întoarcă pe canalul lui de Youtube și să facă vloguri în care, posibil, va povesti cu ce probleme s-a confruntat sau despre situațiile pe care îl deranjează acum. Irinel Columbeanu va vorbi și cu fiica lui, Irina, care are deja experiență pe platforma aceasta.

Irinel Columbeanu, mesaj video pentru urmăritori

”Acum 13 zile am fost somat să mai postez, deoarece nu am mai făcut-o de peste șase luni. În caz contrar, canalul meu de Youtube urma să fie declasat. De aceea reapar, dar nu numai. În acest răstimp am tot observat, ce și cum mi și ni se-ntâmplă, încep deja să trag unele concluzii și de-abia aștept să le împărtășesc. O voi face cât de curând, mai am încă doar să mă hotărăsc când să încep și în ce fel.  Cu cei 354.419 de abonați ai canalului său de pe YouTube, cred că Irina reprezintă o autoritate în domeniu dar și o mare provocare, așa că mă voi consulta și cu ea. Cine va dori să afle ce și cum știe cum Pe curând!”, este mesajul transmis de fostul milionar Irinel Columbeanu pe Youtube.

Fostul milionar acumulase datorii

Fostul milionar a acumulat foarte multe datorii și a fost nevoit să renunțe și la apartamentul cu două camere din Capitală în care stătea cu chirie. Dar după ce și-a scos la vânzare Bentley-ul pe care l-a dat pe o sumă de nimic, și anume cu 29.000 de euro, a fost surprins în trafic conducând un Mercedes vechi de 20 de ani, arată Cancan.

Înainte să fie văzut dându-se jos din Mercedes, el a fost surprins și într-un Opel luat la mâna a doua în timp ce își punea cumpărăturile în portbagaj. Acum, fostul milionar duce o viață modestă alături de iubita lui, Oana.

Publicat: 12 Jul. 2020, 13:51 Vedete
Pe aceeași temă