Ce ”rablă” conduce acum Irinel Columbeanu, după ce și-a vândut Bentley-ul! Fostul milionar a devenit clientul produselor second hand

Publicat: 19 Jun. 2020, 11:35 Vedete

În ultima perioadă, Irinel Columbeanu a ajuns la fundul sacului. Recent, el și-a vândit Bentley-ul, o mașină de lux pe care dăduse nu mai puțin de 240.000 de euro!

Fostul milionar a acumulat foarte multe datorii și a fost nevoit să renunțe și la apartamentul cu două camere din Capitală în care stătea cu chirie. Dar după ce și-a scos la vânzare Bentley-ul pe care l-a dat pe o sumă de nimic, și anume cu 29.000 de euro, a fost surprins în trafic conducând un Mercedes vechi de 20 de ani, arată Cancan.

Înainte să fie văzut dându-se jos din Mercedes, el a fost surprins și într-un Opel luat la mâna a doua în timp ce își punea cumpărăturile în portbagaj. Acum, fostul milionar duce o viață modestă alături de iubita lui, Oana.

Irinel Columbeanu, nevoit să se mute

În toamna anului trecut, fostul milionar împreună cu tinerica lui iubită, Oana, a fost nevoit să părăsească vila de la Izvorani și să se mute cu chirie, într-un apartament cu două camere situat într-un cartier rezidențial din preajma capitalei. Mai mult decât atât, tot la acea vreme, Columbeanu și-a achiziționat un Opel la mâna a doua. Crezi că stai în fața unei noi extravaganțe tipic columbiene? Ei bine, nu, fostul soț al Monicăi este sărac lipit.

Astăzi, de exemplu, lucrurile stau și mai prost de atât. Pentru că acumulase datorii exorbitante!!! (1.800 de lei) la întreținere, fostul milionar a fost evacuat din apartamentul cu două camere. Obligat să-și schimbe reședința, bărbatul de 62 de ani a ales să stea într-un bloc „comunist” din Colentina.

Dacă în anul 2007 figura în topul celor mai bogați afaceriști din România, cu o avere estimată la 70 de milioane de euro, astăzi Columbeanu este bogat… exclusiv în datorii. Datorii care, iată, i-au pus sechestru pe toate bunurile, inclusiv somptuoasa vilă de la Izvorani, estimată la mai bine de 400.000 de euro.

Publicat: 19 Jun. 2020, 11:35 Vedete
Pe aceeași temă