Irinel Columbeanu a ajuns rău de tot! Cu cât a vândut celebrul Bentley cu care o plimba cândva pe Moni

Publicat: 18 mai 2020, 12:21 Autor: ileana.ghinea Vedete
Irinel Columbeanu a ajuns rău de tot! Cu cât a vândut celebrul Bentley cu care o plimba cândva pe Moni

Epoca Irinel Columbeanu a apus. Mulți sunt cei care susțin că după decesul tatăl său, Ion Columbeanu, averea milionarului de la Snagov a început să se subțieze semnificativ.

Extravaganțele din ultimii ani și un împrumut de 7 milioane de euro pe care nu l-a restituit. Acestea sunt cele două mari plusuri care îl plaseză astăzi pe Irinel Columbeanu pe minus.

La finalul anului trecut, fostul afacerist a uimit pe toată lumea cu anunțul de vânzare a celebrului Bentley cu care o plimba cândva pe Moni. Mașina care la momentul achiziției a costat nu mai puțin de 240.000 de euro a ajuns să fie înstrăinată de Columbeanu cu numai… 29.000 de euro.

Preț pus din disperare. Irinel Columbeanu moare de foame?

În toamna anului trecut, fostul milionar împreună cu tinerica lui iubită, Oana, a fost nevoit să părăsească vila de la Izvorani și să se mute cu chirie, într-un apartament cu două camere situat într-un cartier rezidențial din preajma capitalei. Mai mult decât atât, tot la acea vreme, Columbeanu și-a achiziționat un Opel la mâna a doua. Crezi că stai în fața unei noi extravaganțe tipic columbiene? Ei bine, nu, fostul soț al fostei Scorpii de la Izvorani este sărac lipit.

Astăzi, de exemplu, lucrurile stau și mai prost de atât. Pentru că acumulase datorii exorbitante!!! (1.800 de lei) la întreținere, fostul milionar a fost evacuat din apartamentul cu două camere. Obligat să-și schimbe reședința, bărbatul de 62 de ani a ales să stea într-un bloc „comunist” din Colentina.

Dacă în anul 2007 figura în topul celor mai bogați afaceriști din România, cu o avere estimată la 70 de milioane de euro, astăzi Columbeanu este bogat… exclusiv în datorii. Datorii care, iată, i-au pus sechestru pe toate bunurile, inclusiv somptuoasa vilă de la Izvorani, estimată la mai bine de 400.000 de euro.

Publicat: 18 mai 2020, 12:21 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă