Cum arătau orgiile organizate de Irinel Columbeanu în vremurile lui bune. Petrecerile în jacuzzi erau nelipsite când era milionar

Publicat: 07 Jul. 2020, 11:32 Vedete

În vremurile lui bune, Irinel Columbeanu era considerat un fel de Hugh Hefner al României. Fostul milionar, ajuns acum la sapă de lemn, obișnuia să organizeze foarte des petreceri cu femei care erau plătite să-i ofere amintiri de neuitat.

A exitat o perioadă când Irinel Columbeanu avea propriul lui ”cuibușor de nebunii”, un apartament pe Calea Victoriei unde aveau loc numai petreceri cu dezmăț total.

De departe cel mai memorabil rămâne episodul în care fostul milionar a fost surprins în vila sa de la iIvorani în timp ce întreținea relații intime cu două femei într-un jacuzzi.

Iar toate ”orgiile care l-au făcut celebru s-ar fi petrecut chiar în timp ce Monica Columbeanu, fosta soție, se afla în Statele Unite ale Americii. Pe de altă parte, însă, Mariana Roșca, cunoscută drept ”blonda lui Iri” ,spune că imaginile ar fi fost trucate și că el a încercat să o agațe pe femeie într-un bar, arăta Click! în urmă cu 10 ani.

Picanteriile din viața lui Irinel. Blondinele au povestit serile de vis

Pe de altă parte, povestirile doamnelor sunt ”delicioase”. Femeile care au luat parte la orgie au rupt tăcerea atunci și au vorbit despre ”planul de operare” al fostului milionar: de la cum le-au abordat până la momentul în care au ajuns împreună.

”A venit la noi foarte relaxat, «ce faceţi, baby?», era complet gol! Apoi a început să ne sărute pe amândouă”, povesteau blondele tot în 2010. „Povestea a început într-un club. La un numit moment, dânsul ne-a remarcat. Florentina l-a abordat, îl cunoştea de acum cinci ani dintr-un club de fiţe”, spunea Anca.

„L-am întâlnit de ziua mea, atunci m-a abordat şi m-a invitat să petrec noaptea cu el. I-am spus că nu pot, de atunci nu ne-am mai văzut. Acum nu m-a mai recunoscut, i-am dat numărul de telefon, l-a introdus în telefon şi mi-a apărut numele, după patru ani”, a confirmat Florentina.

Irinel, party cu șampanie într-un club de fițe

„Ne-a invitat la el la masă, ne-a servit cu şampanie, a fost foarte amabil şi galant. Ne-a spus că suntem foarte frumoase, că arătăm bine. Cam o oră şi jumătate am povestit, am dansat, ne-am simţit bine, iar el nu s-a ferit de nimeni. Din conversaţiile pe care le-am avut am ajuns la concluzia că Florentina l-a abordat pentru că deţine nişte informaţii care îi priveşte familia”, a continuat Anca.

„Am nişte înregistrări, a fost un scandal cu familia Columbeanu mai demult, iar eu deţin nişte înregistrări, care o puteau ajuta pe Monica. Au fost mici picanterii despre o persoană care o ataca pe Monica, fostul ei impresar. Dar Irinel nu s-a arătat prea interesat”, a adăugat Florentina.

Irinel Columbeanu, poveste de iubire cu Anna Lesko în trecut!?

”Ne-am simţit bine, am băut câteva pahare de şampanie, Apoi la insistenţele lui, ne-a făcut o invitaţie la Izvorani, la casa dânsului. A fost foarte direct de cum am intrat în casa dânsului: ne-a întrebat unde vrem să mergem ca să ne simţim bine: sus în dormitor sau jos, în jacuzzi.

Am ajuns jos, la subsol, acolo am discutat despre subiecte normale, despre viaţa lui conjugală, despre ce face Monica în America. Ne-a arătat o poză pe screen cu fetiţa dânsului, de care este foarte mândru. Apoi a început să ne povestească despre fostele lui iubite. Despre Mariana Roşca ne-a spus că atunci când a venit să îl abordeze, i-a mirosit gura de nu puteai să stai lângă ea.

Despre Anna Lesko ne-a spus că s-a simţit bine cu ea din toate punctele de vedere. De aici a pornit acel joc erotic, de la amintirea cu Anna Lesko. A spus că este o femeie care ştie ce vrea, că au avut o relaţie deschisă, gen ce s-a întâmplat cu noi în acel jacuzzi”, a mărturisit Anca.

Prestație de nota 5!? ”Crocodilul”, ”Baby” și ”Mătușa”, trio în jacuzzi

„Atmosfera s-a încins, a pus o muzică lascivă, a preparat nişte băuturi. Era foarte euforic şi foarte excitat. De la club ne-a sorbit din priviri. Şi-a dat bluza jos, a zis să ne dezbrăcăm toţi trei şi să încingem puţin atmosfera. A venit prin spatele nostru, ne-a şoptit nişte cuvinte foarte incitante. Apoi a încercat să mă sărute, dar eu m-am retras. El a întrebat: «ce facem, pierdem timpul? Jos textila!»

Flori a intrat în jacuzzi cu fusta şi tricoul pe ea. Irinel a dispărut după un paravan şi a venit apoi gol-goluţ, foarte hotărât şi plin de el. A intrat în apă foarte dezinvolt.

M-am atacat pentru că ne-a făcut propunerea prea direct. Când a văzut că nu vreau să intru şi eu în jacuzzi, ne-a întrebat: «voi aţi venit aici pentru afaceri sau pentru bip, bip? L-am atenţionat că nu se procedează aşa, el a făcut abuz de numele lui, marele Irinel Columbeanu, căruia i se cuvin toate femeile din România. Era băut bine, euforic şi excitat, nu s-a prins că e filmat”, a mai spus ea.

„Eu eram Baby, el era crocodilul şi Anca mătuşa. Îi dau nota 5 pentru pretaţia lui”, a explicat Florentina, arăta Click! în urmă cu 10 ani.

Publicat: 07 Jul. 2020, 11:32 Vedete
Pe aceeași temă