Câți bani a primit Irinel Columbeanu ca să participe pe post de ”handicap” în competiția ”Asia Express”

Publicat: 10 Mar. 2020, 09:48 Vedete

Câți bani a primit Irinel Columbeanu. Ediția de acum două seri de pe Antena 1 a show-ului ”Asia Express” a adus în prim-plan o persoană foarte dragă presei românești, și anume pe Irinel Columbeanu. Chiar dacă a mărturisit că nu stă ”prea bine” la capitolul fizic, Irinel Columbeanu a acceptat să meargă în competiția pentru a afla ”Drumul comorilor”.

Chiar dacă Irinel Columbeanu nu o duce foarte bine cu banii, pare-se că fostul om de afaceri a participat la show-ul filmat în Filipine fără să aștepte o remunerație. El a venit de drag să participe alături de o altă echipă în show și pentru a avea o experiență de neuitat.

Discutând despre banii care vor fi încasați la finalul emisiunii, premiul cel mare este de 30.000 de euro, iar echipa care va trece cu brio de toate încercările va fi norocoasa care intră în posesia banilor. Alte vedete ar fi încasat mai mulți bani. De exemplu, Bianca Drăgușanu ar fi încasat 20.000 de euro, pe când Dorian Popa s-ar fi ”scăpat” spunând că Lora ar fi încasat chiar 100.000 de euro pentru a participa la ”Asia Express”.

”Recunoaște că ai luat 100.000 de la Asia!”, i-a spus Dorian Popa fostei sale colege de emisiune. ”Asta da! Așa e”, a răspuns artista.

Irinel Columbeanu a făcut atac de panică în timpul competiției ”Asia Express”

Radu și Abagiu au făcut destăinuiri incredibile în emisiunea ”XNS” seara trecută despre experiența trăită de Irinel Columbeanu în emisiunea ”Asia Express”. Pare-se că fostul om de afaceri a făcut și un atac de panică în timpul nopții, după ce s-a ridicat din pat și a vrut să meargă să ia o gură de aer, însă a realizat că era încuiat în casa în care cei trei stăteau peste noapte.

”În timpul nopții, acolo, fiind cumva pe o proprietate a statului, am fost încuiați în interiorul casei. El, la un moment dat, s-a trezit noaptea și a vrut să iasă afară să ia aer. A avut un moment să ia o pauză, era defazat, venise din avion direct la careul nostru. A fost un moment foarte interesant că l-a luat un semi atac de panică. Dar a rezistat, a stat pe marginea patului treaz până dimineața, dar fără să ne deranjeze”, au spus în emisiune.

Publicat: 10 Mar. 2020, 09:48 Vedete
Pe aceeași temă