Irinel Columbeanu a făcut un atac de panică la Asia Express! Ce nu s-a văzut pe TV: ”Stătea pe marginea patului…”

Publicat: 10 Mar. 2020, 08:45 Vedete

Prezența lui Irinel Columbeanu în show-ul de la Antena 1, ”Asia Express”, a fost, cu adevărat, o surpriză pentru toată lumea, căci nimeni nu se aștepta ca fostul om de afaceri să apară în competiția din Filipine.

Seara trecută, la ”XNS”, Radu și Abagiu, doi concurenți ai competiției ”Asia Express”, au vorbit despre prezența lui Irinel Columbeanu și despre modul în care au avut grijă de el și cum s-a descurcat milionarul.

”Adevărul e că mi se pare genială mișcarea. Acolo mi s-a părut o adevărată provocare. Primul lucru pe care l-am făcut, după ce am făcut cunoștiță cu dânsul, a fost să-l întreb ”v-ați uitat la Asia Express? Știți cu ce se mănâncă aici, ce avem de făcut?”, a zis că da, s-a uitat toată primăvara. Mie mi se pare foarte comic tot momentul, de la început până la final. Noi ne-am folosit de dânsul, chiar ne-am folosit. La final a fost un moment când am recuperat, tot timpul am încercat să fiom pozitivi și să îl vedem ca pe o comoară, că am fost pe Drumul Comorilor, ne bucurăm de experiență”, au spus cei doi.

”I s-a rupt geanta de piele, plouase și s-a rupt. Dânsul era foarte afectat de faza că de ce să stoarcem tot butoiul, dacă avem nevoie doar de 24 de sticle? Și chiar ieri mă uitat la TV cu niște prieteni și au zis ”d-aia dânsul e miliardar și noi nu, că el e foarte atent la detalii”. A judecat pragmatic. Sunt uimit de cât de bine a rezistat, a fost un moment dramatic pentru toate echipele. Când am intrat, pe lângă faptul că ne curgea transpirația în zoaiele alea, atât de cald era, un oribil absolut, apoi am băut. A rezistat fantastic. S-a enervat pe ”hoașca aia bătrână” și a vrut să răstoarne butoaiele”, au spus ei în emisiunea lui Dan Capatos.

”I-am oferit patul nostru, ne-am cheltuit toți banii pe care i-am avut în etapa aceea, pe supele alea. A fost un moment foarte mișto a doua zi, moment în care ne-a întrebat ce se întâmplă. A zis ”A, acum ajungem la Gina, hai să alergăm”, au mai spus ei.

Dan Capatos a continuat și el: ”El a trecut printr-o semipareză în urmă cu 20 de ani, un atac cerebral. Iar condiții acolo nu sunt…”.

”În timpul nopții, acolo, fiind cumva pe o proprietate a statului, am fost încuiați în interiorul casei. El, la un moment dat, s-a trezit noaptea și a vrut să iasă afară să ia aer. A avut un moment să ia o pauză, era defazat, venise din avion direct la careul nostru. A fost un moment foarte interesant că l-a luat un semi atac de panică. Dar a rezistat, a stat pe marginea patului treaz până dimineața, dar fără să ne deranjeze”, au spus în emisiune.

Publicat: 10 Mar. 2020, 08:45 Vedete
Pe aceeași temă