Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn! Apropiații lui spun că ar fi pierdut vila din Izvorani și trăiește acum cu chirie

Publicat: 09 mart. 2020, 10:39 Autor: Andreea Voicu Vedete

Irinel Columbeanu a trecut printr-o transformare șocantă de-a lungul anilor. Dacă în urmă cu șapte ani, ”Craiul din Izvorani” avea o avere estimată la 70 de milioane de euro, pare-se că în prezent nu mai stă deloc bine cu finanțele, susțin surse pentru Click.

Ajuns la vârsta de 62 de ani, trecut prin multe relații și strângând experiență în fiecare zi, Irinel Columbeanu și-a schimbat radical viața. Și nu ne referim doar la modul în care se afișează în public, ci și la modul în care trăiește, la stilul de viață. Fostul Monicăi Gabor a ales să renunțe la mașinile de lux, la cheltuieli mari și la vila de la Izvorani.

Potrivit apropiaților săi, Irinel s-ar fi mutat cu chirie într-un apartament cu două camere, pentru care plătește chirie. Acesta ar fi fost de fapt și motivul pentru care a lăsat-o pe Irina să se mute în America, unde trăiește Monica Gabor.

În anul 2007, când Irinel Columbeanu avea 49 de ani, el era unul dintre cei mai râvniși miliardari din România. Conducea o mașină de top, un Rolls Royce Phantom EWB, care mai era și personalizat! Își pusese beculețe în formă de steluță pe tavan, perdele electrice, geam mobil care sapara pasagerii de șofer, ca la limuzină! Mașina l-a costat 600.000 de euro. Și unde mai pui că mai avea și un Bentley de 220.000 de euro! Tot atunci, Irinel Columbeanu deținea mai multe terenuri la Ciolpani și un palat la Izvorani.

După ce în anul 2006 a făcut nuntă mare cu Monica Gabor, iar în anul 2011 au divorțat, viața lui Irinel Columbeanu s-a schimbat. În prezent, afaceristul a ajuns în sapă de lemn și a dat chix în afaceri. Irinel a trimis-o pe micuță în America, la mama ei, căci el nu mai putea plăti taxele școlare.

”Irina se află în America de doi ani. Ea învăţa la Liceul Francez «Anna de Noaielles» unde taxele de şcolarizare sunt între 5.000 şi 7.000 de euro. Irinel a considerat că neavând posibilitatea să-i mai ofere fiicei sale un astfel de confort, e mai bine să meargă la mama ei”, au spus surse pentru Click.

Irinel Columbeanu a fost în competiția Asia Express

Irinel Columbeanu a luat și el parte în competiția Asia Express, fiind în echipa lui Radu și Abagiu. Așa cum se spune și în emisiune, în regulament, un concurent nou intrat în show pentru câteva zile este ”handicapul” echipei alese.

„Experiența mea la Asia Express este o aventură, din punct de vedere fizic îmi dau seama că am un handicap. În bagaj am două perechi de pantofi și două ținute”, a spus el la Asia Express.

Publicat: 09 mart. 2020, 10:39 Autor: Andreea Voicu Vedete
Pe aceeași temă