Irinel Columbeanu în culmea fericirii! Afaceristul a câștigat procesul cu fosta soție, Monica Gabor

Publicat: 24 Jan. 2020, 15:21 Vedete

Irinel Columbeanu a câștigat procesul cu fosta soție, Monica Gabor. Cu toate că cei doi au divorțat în urmă cu  nouă ani, aceștia nu-și încheiaseră definitiv socotelile, iar în vara anului trecut milionarul de la Izvorani și-a chemat în instanță fosta parteneră de viață.

Procesul a avut ca obiect numirea lichidatorului pentru firma SC Monica Columbeanu Media SRL, unde aceasta deține 99 % din acțiuni, iar afacerisul restul de 1 %, potrivit cancan.ro. Procesul a avut ca obiect numirea lichidatorului, după ce Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1 București a solicitat radierea firmei pe care Monica Columbeanu o deține încă din 11 septembrie 2006. Firma avea ca obiect de activitate producţia cinematografică, video şi de programe de televiziune, însă doar în primul an a obținut profit, ulterior mergând pe pierdere, fapt ce a făcut Fiscul să solicite dizolvarea societății.

După mai multe procese, a fost dat verdictul, iar sentința a fost dată în favoarea lui Irinel Columbeanu: “Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Columbeanu Adrian-Irinel, în contradictoriu cu pârâta S.C. Monica Columbeanu Media S.R.L.. Numeşte în calitate de lichidator al S.C. Monica Columbeanu Media S.R.L. pe IAF INSOLVENCY SPRL. Stabileşte remuneraţia lichidatorului la suma de 1.000 lei, aceasta urmând a fi achitată din averea societăţii dizolvate sau, în lipsă, din fondul de lichidare, constituit potrivit legii. Dispune înregistrarea în registrul comerţului a menţiunii privind numirea lichidatorului, la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri. Prezenta hotărâre se comunică şi lichidatorului numit, se publică pe pagina de internet a Oficiului Naţional al Registrului Comerţului şi pe portalul de servicii on-line al acestuia şi se înregistrează în registrul comerţului”, au stabilit magistrații de la Tribunalul București, conform cancan.ro.

Divorț cu scandal

Monica Gabor și Irinel Columbeanu s-au căsătorit în 2006, iar în 2011 au divorțat. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Irina, care să află în custodia tatălui. În urmă cu câteva săptămâni, Monica Gabor s-a căsătorit cu omul de afaceri chinez, Mr. Pink., cel cu care are o relație de mai mulți ani de zile și alături de care locuiește în America.

Publicat: 24 Jan. 2020, 15:21 Vedete
Pe aceeași temă