Irina Rimes si Inna vorbesc despre Florin Salam si canta MANELE! „Eu le stiu din liceu!” Inna efectiv a rupt tot cu talentul ei! VIDEO

Publicat: 04 Dec. 2018, 10:39 Vedete

Sigur o sa vrei sa vezi filmuletul de la finalul articolului pentru ca sigur nu o sa mai vezi prea des asemenea artiste cantand manele.

Irina Rimes si Inna vorbesc despre Florin Salam si canta MANELE!

Inna in schimb a spus sus si tare ca ea prefera manelele cantate de rromi si a dat cateva exemple, iar cu vocea ei geniala chiar a reusit sa o dea pe spate pe Irina Rimes atunci cand s-a pus pe cantat cu „reverb”.

Irina Rimes nu s-a lasat nici ea mai prejos si a cantat refrenul unei manele celebre interpretate de Daniela Gyorfi: „De ce ma minti, de ce ma minti, eu stiu ca nu-i ceea ce simti”. O alta interpreta de muzica de petrecere care ii place Irinei Rimes este Adriana Antoni: „Bai ce voce are Adriana Antoni”.

Cele doua soliste de mega succes au mai cantat si impreuna un refren celebru dintr-o manea clasica: „In seara asta ma simt bine si vreau sa chefuiesc. De nimic nu-mi pasa si vreau sa ma distrez”. Irina Rimes le-a spus ascultatorilor si faptul ca la un moment dat in familia ei a venit unchiul ei din Rusia si fredona non-stop o manea si nu stia exact ce piesa era, iar Irina a fredonat refrenul: „Danseaza, te invit acum la dans! Piesa asta a fost numarul 1 in Rusia, va imaginati?”

« Pagina anterioară

Publicat: 04 Dec. 2018, 10:39 Vedete
Pe aceeași temă