Ioana Ginghină, testată pentru coronavirus! În ce stare se află vedeta

Publicat: 08 Jul. 2020, 14:23 Vedete

Ioana Ginghină s-a testat pentru coronavirus! Vedeta a plecat într-o binemeritată vacanță în Grecia, motiv pentru care înainte de toate a trebuit să-și facă testul COVID-19! 

În ultimele zile, Ioana Ginghină a lăsat în urmă problemele din viața sa și s-a bucurat de timpul liber pe care îl are. Dacă cu câteva săptămâni în urmă a plecat într-o mică escapadă în Bugaria, iată că acum vedeta se bucură de peisaje și vremea plăcută pe insula Thasos din Grecia.

Ioana Ginghină, vacanță în Grecia

Actrița le-a povestit fanilor săi pe Instagram faptul că a ajuns la destinație după 12 ore de mers cu mașina, dar și că a fost nevoită să facă testul de coronavirus la intrarea în Grecia, după cum spun ultimele reguli impuse de autorități.

Din fericire rezultatul a fost negativ, iar aceasta a fost lăsată să își continue liniștită vacanța. După ce a trecut peste acest moment, Ioana Ginghină a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în dreptul căreia le-a explicat admiratorilor săi faptul că testul a fost foarte rapid și a aflat rezultatul după doar câteva minute de așteptare.

”După 12 ore am ajuns, ieri în Thasos.
N-am stat la vama decât să facem testul covid și atât. A durat 10-15 minute cu totul. 🚖
Aici e liniște, puțini turiști față de alți ani, însă e frumos. 🌤
De acum plajă, mare, soare. 🏖
Să aveți o zi frumoasa! 🤗”, a spus Ioana Ginghină pe pagina sa de Instagram!

View this post on Instagram

Dupa 12 ore am ajuns, ieri in Thasos. N-am stat la vama decat sa facem testul covid si atat. A durat 10-15 minute cu totul. 🚖 Aici e liniste, putini turisti fata de alti ani, insa e frumos. 🌤 De acum plaja, mare, soare. 🏖 Sa aveti o zi frumoasa! 🤗 #ioanaginghina #happygirl #vacantion #summer #goodvibes

A post shared by Ioana Ginghina (@ioanaginghina) on

Ioana Ginghină, iubește din nou

După despărțirea de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a transmis, în repetate rânduri, că această experiență a întărit-o și își dorește să meargă mai departe fără a mai privi în urmă.

Ioana Ginghină recunoștea, în luna februarie, că este îndrăgostită și că se simte fericită, însă nu a dorit să ofere și alte amănunte suplimentare din dorința de a-și menaja fetița

”Sunt fericită, sunt ok, sunt îndrăgostită. Nu vreau să dau mai multe detalii, că e vorba de Ruxy, vreau să o menajez de toate aceste ştiri”, spunea Ioana Ginghină.

”Experiența prin care am trecut mă face să ştiu clar că mai rău de atât nu se poate. Am trecut printr-o chestie, adică ok, ne despărţim. Ce poate să se mai întâmple. Ok, mă despart”, a mai spus Ioana Ginghină la Antena Stars.

Ioana a mărturisit că divorțul nu a afectat-o pe Ruxandra, fiica lor, care petrece timp în mod egal cu ambii părinți.

Publicat: 08 Jul. 2020, 14:23 Vedete
Pe aceeași temă