Ioana Ginghină, primele declarații despre sarcină: ”Întodeauna mi-am dorit și al doilea copil”

Publicat: 28 Jan. 2022, 11:46 Vedete

Actrița se declară extrem de fericită de veștile bune pe care medicii i le-au dat recent, cu privire la posibilitatea de a rămâne însărcinată pentru a doua oară. Ioana Ginghină, în vârstă de 44 de ani, spune că asta era una dintre cele mai mari dorințe ale ei, mai ales că relația cu iubitul a evoluat foarte frumos. 

Ioana Ginghină a devenit cea mai bună prietenă a fetiței pe care o are din relația cu Alexandru Papadopol, și care acum are 14 ani. Chiar dacă a a asistat la divorțul părinților săi, Ruxandra a fost învățată să-și iubească și să-și respecte ambii părinți la fel de mult.

Ba mai mult, fetița l-a acceptat foarte ușor și pe noul iubit al mamei ei și au devenit rapid foarte buni prieteni.  Alături de Cristian, bărbatul care a reușit să o facă să vadă viața diferit după divorț, Ioana Ginghină a dezvăluit că-și mai dorește un copil.

Ca să fie sigură că există toate premisele să se întâmple asta, actrița a efectuat un control medical. Iar medicii i-au dat numai vești bune!

„Am fost la controlul de rutină pe care-l fac în fiecare an și am întrebat, printre altele, dacă se apropie vreo premenopauză sau vreo menopauză, pentru că eu încă mai vreau să fac copil. Mi s-a spus că sunt clinic extrem de sănătoasă și că ar putea să vină și o sarcină. Adică nu e nicio premenopauză la mijloc. Eu întotdeauna mi-am dorit și al doilea copil, dar n-a fost să fie”, a declarat Ioana Ginghină. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Ioana Ginghină are planuri mari cu iubitul ei

Ioana Ginghină a divorțat în 2019, de Alexandru Papadopoldupă 12 ani de căsnicie. Cei doi au divorțat la notar, unde au și stabilit ca fiica lor, Ruxandra,  rămână în grija mamei. După ce s-a “vindecat” de divorț, Ioana Ginghină s-a cuplat cu actualul ei iubit, Cristi Pitulice. Acesta are o experiență de peste 13 ani în industria turismului.

Apropiații celor doi susțin  Ioana și Cristi au o relație serioasăbazată pe respect, iubire și încredere.

Ioana își pune baza în Cristi. Ei locuiesc împreună. În zilele în care are filmări, proiecte, scoală, teatru, Cristi e baza. O ajută atât cu treburile casnice, cât și cu gradina, sau cu pregătirea Ruxandrei, școală, masă. Ruxandra și Cristi se înțeleg foarte bine, el chiar se ocupă de ea. Ioana are o relație frumoasă și cu familia lui, de asemenea, și el cu cea a ei. Nu o dată Ioana l-a dus acasă, la părinții ei, și la sora ei, în Sibiu”, susțin surse din anturajul celor doi.

Publicat: 28 Jan. 2022, 11:46 Vedete
Pe aceeași temă