Ce se întâmplă în relația Ioanei Ginghină cu Cristi Pitulice? ”Căsătoria nu mai este un obiectiv”

Publicat: 27 Sep. 2021, 10:27 Vedete

Ce se întâmplă în relația Ioanei Ginghină cu Cristi Pitulice? La aproape doi ani de relație, actrița aruncă bomba! Nu-și mai dorește cu disperare căsătorie! Vrea doar să se bucure de viață, fără să ”bifeze lucruri”, spune ea.

Ioana Ginghină, sinceră despre relația ei

Ioana Ginghină nu doar că și-a revenit complet după divorțul dureros de Alexandru Papadopol, dar și-a schimbat complet și opțiunile de viitor. De doi ani și-a refăcut viața alături de un bărbat care o iubește foarte mult. Și care și-a făcut planuri alături de ea.

S-a vorbit inclusiv de căsătorie, fapt pe care Ioana nu l-ar exclude, însă nu mai este o prioritate pentru ea, după cum a declarat.

„La mine, acum, oricât de bine aș fi pe partea sentimentală, pentru mine nu mai este căsătoria un obiectiv. Dacă e să fie, să fie și vreau să mă bucur, să iubesc, să fiu iubită, dar nu mă mai interesează să bifez lucrurile.

Cred că vine și datorită vârstei, mai ales când ai de toate. Pentru că am casă, am mașină, am copil și vreau doar să mă bucur de viață cu oricine ar fi și cum ar fi. Nu e neapărat să fie soțul sau acest iubit!”, a declarat actrița pentru CANCAN.RO.

”Când o să fiu mare, vreau să fiu ca J. LO”

Ioana Ginghină are alte planuri de viitor, iar prioritară pare să fie acum cariera ei. Mai ales că se lasă inspirată de succesul unor dive de peste Ocean.

„Eu întotdeauna m-am uitat la vedetele de peste Ocean, mai în vârstă decât mine, și întotdeauna ziceam: «Când o să fiu mare, vreau să fiu ca …» Și, acum, zic: «Când o să fiu mare, vreau să fiu ca J. LO» pentru că, pe lângă felul în care arată, are un foarte mare succes.

Mi se pare că acum face mai multe filme ca niciodată, acum cântă mai mult ca niciodată, acum e mult mai vizibilă și mi se pare că arată și cel mai bine ca niciodată”, a mai declarat ea pentru aceeași sursă menționată anterior.

 

Publicat: 27 Sep. 2021, 10:27 Vedete
Pe aceeași temă